من اول جو پوست کنده رو دوساعت میذارم خیس بخوره
بعد با مرغ و هویج رنده شده میذارم بپزه قشنگ چندساعت زیرش خیلییی کم
آب همون اول بریز که هی اضافه نکنی
وسط پخت گوشت رو درآر ریش کن اضافه کن
قارچ رو هم تفت بده اضافه کن
نمک و فلفلشو هم آخرسر بزن
سبزی رو هم آخر سر باید اضافه کنی که رنگ نگیره سوپت
بعد شیرو اضافه میکنم
ده دقیقه آخر هم تو یه کاسه یکم از سوپت بریز خامه رو هم اضافه کن هم بزن بعد به سوپت اضافه کن
چند دقیقه بعد آماده است
من چندبار اینجوری درست کردم همه خوششون اومده
خیلی راحته
فقط نباید هی آب بریزی و زیرش زیاد نباشه