2777
2789

بلد نیستم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو رو خیس میکنیم و مرغ رو میپزین و جو هم همراهش میریزید تا بپزه. کمی هویج نگینی. بهییییج عنوان سیب زمینی نریزید که خیلی بد میشه. نیم ساعت اخر پخت شیر اضافه میکنین و مراقب باشید سر نره. موقع خوردن همراهربا جعفری خرد شده تازه و چاشنی ابلیمو. نوش جان

جو رو خیس میکنیم و مرغ رو میپزین و جو هم همراهش میریزید تا بپزه. کمی هویج نگینی. بهییییج عنوان سیب ز ...

مرسی عزیزم ینی اولش پیاز داغ نکنم؟ بعد مرغ رو بندازم با جو

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

من اول جو پوست کنده رو دوساعت میذارم خیس بخوره 

بعد با مرغ و هویج رنده شده میذارم بپزه قشنگ چندساعت زیرش خیلییی کم 

آب همون اول بریز که هی اضافه نکنی 

وسط پخت گوشت رو درآر ریش کن اضافه کن 

قارچ رو هم تفت بده اضافه کن 

نمک و فلفلشو هم آخرسر بزن 

سبزی رو هم آخر سر باید اضافه کنی که رنگ نگیره سوپت 

بعد شیرو اضافه میکنم 

ده دقیقه آخر هم تو یه کاسه یکم از سوپت بریز خامه رو هم اضافه کن هم بزن بعد به سوپت اضافه کن 

چند دقیقه بعد آماده است 

من چندبار اینجوری درست کردم همه خوششون اومده 

خیلی راحته 

فقط نباید هی آب بریزی و زیرش زیاد نباشه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من با جوپرک درست میکنم،مرغ با پیاز جدامیپزم،جو باهویج نگینی،ذرت،ونخودفرنگی میذارم میپزه،قارچ باکره یکم تفت میدم میریزم داخلش،مرغ ریش ریش نیکنم باابش میریزم داخل سوپ،نباید سوپ پراب باش چون شیر اضافه میکتی،وقتی پحت شیر اضافه میکنی نمک وفلفل سیاه وآویشن اضافه کن،اخرسر هم خامه بریز

من اول جو پوست کنده رو دوساعت میذارم خیس بخوره  بعد با مرغ و هویج رنده شده میذارم بپزه قشنگ چن ...

من مشکلم اولشه باید اول پیاز دا کنم بعد مرغو بندازم جو رو هم اضافه کنم یا نه فقط مرغ و جو هستش؟ 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

عزیزم جو رو خیس کن و بپز از قبل. مرغ هم آب پز کن و عصاره مرغ بگیر. داخل قابلمه، جو، هویج خرد شده، اگه داشتی نخود فرنگی رو با اب مرغ بریز بزار بپزه. توش فلفل سیاه و نمک بریز. نیم ساعت بعدش کم کم شیر رو اضافه کن و یکم از شیر رو نگه دار. کره رو داخل تابه آب کن قارچ رو بریز داخلش سرخ کن یهقاشق آرد بریز و باقی شیر رو اضافه کن زود زود شیر رو هم بزن تا گوله های ارد خوب توش باز بشه. بهش خامه رو اضافه کن و باز هم بزن وقنی گرم شد بریز داخل سوپ و به مدت ده دقیقه مدام هم بزن تا نبره. آخرسر موقع سرو بهش آبلیمو و جفری خرد شده اضافه کن