2777
2789

پیش پزشک عمومی برو حتما دوستمه من اینجور میشد ولی چند هفته بعد از کرونا بر طرف شد 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتی دکتر من توی بخش واکسیناسیون کار میکردم واسه کرونا اما سابقه نبوده تزریق واکسن زدیی؟ اگه آره چی؟

قبل واکسن اینطور شدم 

واکسن سیمو فارم 

پارسال واسه کمرم رفتم مغز و اعصاب گفت از کرونا صورتت اینطوره

پیش پزشک عمومی برو حتما دوستمه من اینجور میشد ولی چند هفته بعد از کرونا بر طرف شد 

ببخشید پزشک عفونی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
قبل واکسن اینطور شدم  واکسن سیمو فارم  پارسال واسه کمرم رفتم مغز و اعصاب گفت از کرونا صو ...

به یه دکتر قانع نشو خیلی جای حساسیه برو تا برات دارو بنویسن اما سابقه این طوری نداشتیم بعید میدونم

به یه دکتر قانع نشو خیلی جای حساسیه برو تا برات دارو بنویسن اما سابقه این طوری نداشتیم بعید میدونم

یه روز همینجوری دراز بودم یهو از پیشونیم شروع شد 

دیگه تا چند ماه بود بعدشم ساعتی میگیره 

آره فک کردم خوب میشه  ولی الان چیزی نمونده دوسال بشه  خیلی بده

حتما پس مراجعه کنید