2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیخواد ینی؟

8783 بازدید | 98 پست

سلام دوستان ۲۲ سالمه 

۲ ساله ازدواج کردم همسرم ۲۸ سالشه 

از وقتی ازدواج کردم بعضی وقتا حس کردم که وقتی میخوایم رابطه داشته باشیم شوهرم خیلی مشتاق نیست ،من بیشتر پیشنهاد میدادم یا کرم می‌ریختم، خیلی دعوا اینا نداریم کم پیش میاد بحث کنیم کلا هردومون ارومیم

،الان یه مدته مشکل پیدا کرده نمیتونه رابطه داشته باشه یا وسطش کلا دیگه نمیشه ،حس میکنم از من چندشش میشه حس میکنم کلا رابطه دوس نداره حس میکنم ایده آلش نیستم ،خدایی اعتماد به نفسم پایینه ولی باز هم میدونم خوشگلم قدم ۱۷۸ سانته پوست صورتم سفید تر از بدنمه اضافه وزنم ندارم ینی از ظاهر و اخلاق مشکلی نداشتیم تاحالا پیش نیومده حتی تو شوخی هم بگه این چیزت بده ،خانوادمم خیلی دوس داره،خودش میگه من مشکلی ندادم یکن این مدت فکرم مشغول بوده یا اذیت شدم یه ماشین به اسممون در اومد فروختش همین مغز مشغولیش در همین حده ینی مشکله بزرگی نداریم به حمد خدا باور نمیکنم درگیری مغزیش این باشه یا به خاطر این نمیتونه رابطه داشته باشیم ،خیانت هم نکرده میدونم ،فقط یه حسی بهم میگه کلا گرایشش جنس مخالف نیست آخه یه بار چت قدیمی چن ماه قبل ازدواجش یه پیام مونده بود تو پیج اینستاش دیدم به دوست صمیمیش یه چیز بدی گفته بود ولی ۹۰ درصد فک میکنم شوخی بوده  نمیدونم جریان چیه واقعا مشکلش منم ؟الانم کلا تا اسمه رابطه اینا میاد دپرس میشه حالش گرفتا میشه کلا دوس دارا نداشته باشیم ببخشید طولانی شد

اینجوری که دپرس میشه اون احتمال ۹۰٪ منفی رو مثبت کن 

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۷۸ قدته واقعا؟ وزنت چقدره؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

احتمالا میل ب رابطه نداره  از قبل دوست داسته ؟ قبلا عاشق کسی نبوده بخواد تو حسرت بمونه

نمیدونم میگه نه  نداشتم چیزی هم نشنیدم ، ببخشید اینو میگم جدیدا کلا که التش هم مشکل پیدا کرده

شوهر منم تقریبا همینه برخلاف اینکه اختلاف زیاد داریم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

سرسری نگذر از این قضیه،چون ایشونم اذیته مث شما،بروپیش ی متخصص ،اینجا چیز خاصی دست. گیرت نیمشه ک ب کار زندگیت بیاد تو این مساله مهم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...