سلام دوستان ۲۲ سالمه
۲ ساله ازدواج کردم همسرم ۲۸ سالشه
از وقتی ازدواج کردم بعضی وقتا حس کردم که وقتی میخوایم رابطه داشته باشیم شوهرم خیلی مشتاق نیست ،من بیشتر پیشنهاد میدادم یا کرم میریختم، خیلی دعوا اینا نداریم کم پیش میاد بحث کنیم کلا هردومون ارومیم
،الان یه مدته مشکل پیدا کرده نمیتونه رابطه داشته باشه یا وسطش کلا دیگه نمیشه ،حس میکنم از من چندشش میشه حس میکنم کلا رابطه دوس نداره حس میکنم ایده آلش نیستم ،خدایی اعتماد به نفسم پایینه ولی باز هم میدونم خوشگلم قدم ۱۷۸ سانته پوست صورتم سفید تر از بدنمه اضافه وزنم ندارم ینی از ظاهر و اخلاق مشکلی نداشتیم تاحالا پیش نیومده حتی تو شوخی هم بگه این چیزت بده ،خانوادمم خیلی دوس داره،خودش میگه من مشکلی ندادم یکن این مدت فکرم مشغول بوده یا اذیت شدم یه ماشین به اسممون در اومد فروختش همین مغز مشغولیش در همین حده ینی مشکله بزرگی نداریم به حمد خدا باور نمیکنم درگیری مغزیش این باشه یا به خاطر این نمیتونه رابطه داشته باشیم ،خیانت هم نکرده میدونم ،فقط یه حسی بهم میگه کلا گرایشش جنس مخالف نیست آخه یه بار چت قدیمی چن ماه قبل ازدواجش یه پیام مونده بود تو پیج اینستاش دیدم به دوست صمیمیش یه چیز بدی گفته بود ولی ۹۰ درصد فک میکنم شوخی بوده نمیدونم جریان چیه واقعا مشکلش منم ؟الانم کلا تا اسمه رابطه اینا میاد دپرس میشه حالش گرفتا میشه کلا دوس دارا نداشته باشیم ببخشید طولانی شد