2777
2789
عنوان

تبش پایین نمیاد بچمممممم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سرفه می کنه کم ولی ، دماغشم گرفته بود قطره دماغی زدم خوب شد همین

بچه رو ببر تو یه اتاق که هوا جریان نداره، لختش کن درو هم ببند که سردش نشه. یه کاسه آب ولرم هم ببر با دستت بدنشو خیس کن هرجایی که داغه. بعد بزار بدنش خشک بشه لباس تنش کن. اگه تبش نیومد پایین هرچی خواستی بگو

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

تازه یه روزه تب داره خودتو باختی... من یه هفته تمام بچه هام تب ۳۹. ۴۰ درجه داشتن دیگه با خودم فکر ...

وای من اصلا صبور نیستم الان دارم گریه می کنم

دکتر گفت گوشش عفونت کرده

الان بهتره اومده پایین نگا میکنم بلاخره شیاف اثر کرد  ینی دوباره نره بالااااا خدای نکرده

ببین نترس اول یه چایی یا قهوه بخور خوابت نبره

بعدم شیاف رو ۴ ساعت یبار بزار نترس اصلا 

مایعات بهش بده اگه میخوره

این پیاز هم میگن کف پا بزاری خوبه بعد یه ربع ۲۰ دقیقه تب رو میاره پایین

تب دوره داره معمولا ویروس باشه سه شب تب داره نترس 

دکتر دارو میده عزیزم اگه اثر نکرد مجبوری باید ببری بیمارستان کودکان از من گفتن بود سلامتی بچه مهمه ا ...

ممنون باشعزیزم الان خوبه ان شاءالله دیگ نره بالا زود خوب بشه لازم نشه

الان بهتره اومده پایین نگا میکنم بلاخره شیاف اثر کرد  ینی دوباره نره بالااااا خدای نکرده

اگه خوابت میاد ساعت هشدار بگذار دوساعت یه بار بیدار بشی چکش کنی نگیری بخوابی تب بچه بره بالا خطرناکه در ضمن شربت یا قطره بین نیم تا یک ساعت طول میکشه تب بیاد پایین شیاف و قطره و  همزمان استفاده نکن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸