2777
2789

بدون اطلاع من و صد البته بدون حضور من 

رفتن صحبت کردن و اومدن یکیشون نمیگه چی شد 

چی نشد، چی گفتیم چی شنیدیم، اصلا انگار نه انگار آدم مهمه منم این وسط 

کلا این اخلاق گند رو دارن که استقلال رو برا بچه هاشون ممنوع می‌دونن ولی دیگه تا این حد انصافا؟؟ 

نگید بزرگ شدی جلوشون وایستا حقتو بگیر و اینا چون همه جوره شو امتحان کردم نمیشه 

فعلنم ساکتم ببینم تا کی میخوان حرف نزنن تا بعد منفجرشم 

انگار برا بچه یه سالشون رفتن عروسک دیدن اومدن

باورش سخته برام ...خدا کمکت کنه 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه پدر مادرا اینطورن بچشون استقلال داشته باشه میگن سرخود شده 

حالا پدر مادر تو یکم بیشترن هیچ کاری از دستت بر نمیاد باید بسازی و بسوزی 

اگرم میتونی تو روشون وایسا 

احساساتیشون کن

تهدیدم میتونی بکنی اما به خودت اسیب نزن 

از دسسسسسسست اینااااااا

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
همه پدر مادرا اینطورن بچشون استقلال داشته باشه میگن سرخود شده  حالا پدر مادر تو یکم بیشترن هیچ ...

آرع اینا دیگه بیش از حدن 

قشنگ رک میگن تو بچه ای چیزی نمی‌فهمی 

تقریبا همه این گزینه هارو امتحان کردم دست پیش میگیرن پس نیفتن

دیگه در مورد خواستگاری کوتاه نیا صحبت یه عمر زندگیه

بیشترین حد مقاومتم رو نشون میدم ولی خیلی سرسختن هزار بار گفتم با زندگی من بازی نکنید ولی انگار با سنگ صحبت می‌کنی 

خیلییییی  در واقع صلاحمو میخوان همه کاراشون از رو دلسوزیه ولی هیچ وقت نمی‌فهمن من یه دختر بزرگ ...

باهاشون دوست شو از لجاجت دست بردار شاید همراهت شدن 

یه مدت هرچی گفتن بگو اره شما راست میگید صلاحمو میخواید و اینا 

یه مدت از مهندسی معکوس استفاده کن تا الان که لج کردی جواب نگرفتی شاید اینطور جواب بگیری 

باهاشون دوست شو از لجاجت دست بردار شاید همراهت شدن  یه مدت هرچی گفتن بگو اره شما راست میگید صل ...

شاید باورت نشه ولی الان تقریبا میگم چشم ولی هیچ تاثیری روشون نداره تازه انقد راحت دخالتاشونو انجام میدن که نگو

یه بار یه خواستگارم جلو مامانش و مامانم گفت من خوشم نمیاد کسی تو زندگی متاهلی دخالت کنه 

مامانم انقد بدش اومد می گفت فقط ردش کن این بی ادبو جوون بدون تجربه بزرگتر نمیتونه درست زندگی کنه  

شاید باورت نشه ولی الان تقریبا میگم چشم ولی هیچ تاثیری روشون نداره تازه انقد راحت دخالتاشونو انجام م ...

ای بابا 

بچه ی چندمی؟ 

خواهر برادر داری که بزرگ تر از خودت باشه و ازدواج کرده باشن؟