2777
2789
عنوان

شیفت یا شیفتینگ کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 76 پست
مسیونی بگی کتاب عربی من کجاس؟ کتاب کار عربیه نمیدونم چیشده یهو دیگ ندیدمش خونه فامیلامون نیس میدونی ...

امضات حقه

کتابت افتاده ی گوشه ای. اون قمست رو هچکس نمیبینه ی جاییه ک اصلا فکرشو نمیکنی

حسم میگه یکی کتابت رو گذاشته تو کابینت ها 🤔

با افتخار آرمی امزخما خوب میشن؛ اما خوب شدن با مثل روز اول شدن خیلی فرق داره🖤☁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات حقه کتابت افتاده ی گوشه ای. اون قمست رو هچکس نمیبینه ی جاییه ک اصلا فکرشو نمیکنی حسم میگه یک ...

کابینت آشپزخونه خونه؟😑

تو خونه خودمونه؟ یا یجای دیگس؟

خانواده هامون اگه طاقت شنیدن حقیقت رو داشتن هیچوقت بهشون دروغ نمیگفتیم🥲️
امضات حقه کتابت افتاده ی گوشه ای. اون قمست رو هچکس نمیبینه ی جاییه ک اصلا فکرشو نمیکنی حسم میگه یک ...

اووم همسنم ک هستیم سلامتی پس درک میکنی😂🤌

سلام عزیزم ببخشید میتونی بگی من کی کارام درست میشه و میرم

سلام عزیزم🌱

تا خرداد ماه کارت درست میشه✨

عه منم خخخ

مخلصیم😂

خب ی سوال میتونم بپرسم؟

من یه رفیقی دارم رفیق شیش هم بودیم گند کاریامون باهم بود تا اینکه امسال مدرسه شروع شد و چند نفر جدید اومدن مدرسمون ما ۷ . ۷ ساله رفیقیم بعد یه دختره اومد مدرسمون ینی اندازه نخود ارزش نداره ولی اومده بینمون منو رفیقم همش دعوا و جداییه هرچی انگار پرش کرده بعد رفیقم منو با ی رفیقی ک ۳ ماهه رفیق شده ترجیح داده

بنظرت حسش چیه برمیگرده؟ دوس داره ک نثل قبل بشیم هرچی حس میکنی بگو اجی مرسی🥲💔

مخلصیم😂 خب ی سوال میتونم بپرسم؟ من یه رفیقی دارم رفیق شیش هم بودیم گند کاریامون باهم بود تا اینکه ...

بعد باهم حرف میزنیماا ولی من باید همش ازش حرف بکشم بعد دعوامون ک نیشه همیشه یکی دیگ رفیقم باید بیاد جلو بینمون آشتی بده بعد همش فکر بد راجبش میکنه ب رفیقم میگ خو ب من نمیگه چرا

مخلصیم😂 خب ی سوال میتونم بپرسم؟ من یه رفیقی دارم رفیق شیش هم بودیم گند کاریامون باهم بود تا اینکه ...

وای من رفیق۴سالم همچین کاری بکنه خودم شخصا جرش میدم😂

احتمالش کمه بیاد باهات😕💔

پاشو برو حرفاتو بهش بزن ادمش کن. من و رفیقمم سوتفاهم پیدا کردیم باهم حرف زدیم و اشتی شدیم

بعد باهم حرف میزنیماا ولی من باید همش ازش حرف بکشم بعد دعوامون ک نیشه همیشه یکی دیگ رفیقم باید بیاد ...

وای چقد بد دله یکیو شوت کن بیاد اشتیتون بده