2777
2789

۱۶ ماهش بود کامل حرف میزد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه گفت چه سنی؟

بعضی بچه ها خیلی زود و بعضی ها دیرتر

البته باید کلماتی شبیه ماما یا بابا بگن البته زیاد واضح نه 

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

پسرم سه سالش،تموم شده وارد چهارسال شده

هنوز کامل حرف نمیزنه جمله بندی نمگه

بیشتر منظورشو میرسونه

یه سری کلماتو میگع فقط

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
پسرم دوسال دوماهشه تازه شروع کرده حرف زدن اونم باهاش کارکردم اول حیواناتو میگه همه روقشنگ میگه ابح ب ...

بیشتر باهاش حرف بزن کتاب بخون .تلوزیون روشن میذاری بشین پیشش هی حرفاشونو تکرار کن مثلا کارتون گربه نشون میده بگو گربه ببین اینکارو میکنه و .‌.

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

به جنسیت ربطی نداره

اگه اختلال خاصی مثل اختلال شنوایی یا گفتاری نداشته باشه به ژنتیک و عوامل محیطی (مثلا اینکه چقدر باهاش صحبت کنی و …) بستگی داره

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

پسر من تا۲۷ ماهگی کلماتی ساده مثل اب بابا مامان من دد اد و... را میگفت. وخیلی ناداحت بودم از اینکه حرف نمیزنه. و همش با پانتومیم منظورش رو میرسوند

تو ۲۷ ماهگی توی سفر بودیم، تو ماشین تو جاده. اشاره کرد به کوه و بهم گفت مامان کوه. فکر کردم اشتباه میشنوم. تو پمپ بنزین یهو گفت پمپ بنزین. دیگه باورمون شد که درست شنیده بودیم قبلی رو. 

و این شد شروع حرف زدانش که دیگه بعدازاون ایتقدررررررررر حرف میزنه که مخمونو میخوره!!