2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

129 بازدید | 12 پست

سلام، 30ام وسط سیکلم بود از اونموقع تا الان یه دل دردهایی دارم شبیه درد پریود، یکمم بیحالم، تو اقدامم هستم چندین ماهه، کسی بوده اینطور باشه؟ احتمالش هست بخاطر تنبلی یا عفونتی چیزی باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حدود ده ماهه تو اقدامم تا الان اینطور نبودم، حتی موقع پریود هم درد خفیف فقط روز اول دارم

اخه میگی وسط سیکلت سی ام بوده الان چهارمه حتی اگه حامله هم باشی این علایم نزدیک پریودی خودشو نشون میده 

منم یه ساله تو اقدامم و همیشه بعد اقدام زیردلم درد میکیره

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
من ماه دوم اقدامم دوست دارم روزا بگذره بییی بزنم ببینم حاملهدهستم یا ن

ان شاءالله که زود حامله شی، نزدیک پریود که دیگه دیونه میشی، من حتی تشنه ام هم که میشه میام سرچ میکنم ببینم علامت بارداری هست یا نه😂