2777
2789
غذاهیچی باردارم دندونمم دردمیکنه دلم میخوادسرموبکنم قرصم نمیتونم بخورم خطرداره

آخی. یکی از دوستام میگفت تو بارداری دندون درد داشتم گفتم چکار کردی گفت دکتر بهم آنتی بیوتیک داد

نرفتید دندونپزشکی؟

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

الهیی ای جان به فندوق کوچولوتون تحمل کن خوب میشی زود

☺ همون سرخودمودارم گرم میکنم تیروئیدمم پرکارشده ازامروزدارم قرص میندازم عوارض اونم سرگیجه وحالت تهوع .....عکس سونوشومیبینم آروم میشم وگرنه توجهنمم واقعاااا

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی. یکی از دوستام میگفت تو بارداری دندون درد داشتم گفتم چکار کردی گفت دکتر بهم آنتی بیوتیک داد نرف ...

چرادکتربهم اموکسی داده ولی دردش امانموبریده به سرم میزنه نبض میزنه

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩
 ☺ همون سرخودمودارم گرم میکنم تیروئیدمم پرکارشده ازامروزدارم قرص میندازم عوارض اونم سرگیجه وح ...

فک کن مامان شدن انقد قشنگه که به سختیاش میارزه امیدوارم خوب بشی زودتر و انشاالله جوجتو سالم بغل بگیری😍

کاربری دست دونفره..من و دوستم
فک کن مامان شدن انقد قشنگه که به سختیاش میارزه امیدوارم خوب بشی زودتر و انشاالله جوجتو سالم بغل بگیر ...

مرسی گلم دیدوزکه رفتم سونو سه ماهگی دیدمش باشنیدن قلبش اشکام سرازیرشدبعددکتردست وپاشونشون دادتکون میخورددیگه کلامردم براشششششش

عزیزم از کجا میدونی نمیکنم . کربلا همون کربلاست باهیچ چیز دیگه قابل قیاس نیست ،کسی که کربلا می‌ره ،ق ...

امیدوارم قسمتتون بشه وبریدمن قصدتوهین به مقدسات شماروندارم منظورم این بودکه شب عیداگه نتونستی بری به خانواده ای کمک کن همون قدردلت شادمیشه ولی شمادراخربابی احترامی گفتیدکه چشم بعضی هابرنمیداره چه خوب آدم قشنگ حرفی رودرک کنه بعدجبهه گیری کنه

امیدوارم قسمتتون بشه وبریدمن قصدتوهین به مقدسات شماروندارم منظورم این بودکه شب عیداگه نتونستی بری به ...

اگه ناراحت شدین شرمنده . خدا خودش می‌دونه قصد بی احترامی نداشتم عزیزم. اما حتما خودتون هم دیدین که بعضیا تا مثلا به خرج مراسم مذهبی که میرسند جبهه میگیرند که چرا پولتونو خرج این چیزا میکنید. من برداشتم از حرف شما بد بود. بازم عذر میخوام عزیزم 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اگه ناراحت شدین شرمنده . خدا خودش می‌دونه قصد بی احترامی نداشتم عزیزم. اما حتما خودتون هم دیدین که ب ...

نه عزیزم ناراحت نشدم باردارم امروزدختری رودیدم که دست فروشی میکردیه لحطه بچم روجاش گذاشتم قلبم دردگرفت تواسنپ بودم فقط تونستم چندتادستمال بخرم توفکرم اومدگفتم کاش بشه دل اینهاروشادکردکاش هیچوقت فقرنبودکلاتوفکرم بود

اگه ناراحت شدین شرمنده . خدا خودش می‌دونه قصد بی احترامی نداشتم عزیزم. اما حتما خودتون هم دیدین که ب ...

دعامیکنم عزیزم هرچه زودتربری کربلاهرکی بایه چیزی دلش شادمیشه دعامیکنم خدادل توروهم شادکنه امسال نشدسال بعدمهمون اقاامام حسین باشی

نه عزیزم ناراحت نشدم باردارم امروزدختری رودیدم که دست فروشی میکردیه لحطه بچم روجاش گذاشتم قلبم دردگر ...

حق با شماست . منم وقتی دست پسرم تو دستمه و بیرون کودکان کار میبینم حالم بد میشه ، میگم نکنه دلش بلرزه و با خودش بگه چرا باید من کار کنم و نباید منم با مامانم بازار و‌گردش باشم . سعی میکنم اگه خوراکی دست پسرم باشه از همون خوراکی واسه بچه ها بگیرم. وسعم بیشتر از این اجازه نمیده که بتونم خرج زیاد کنم . اما در حدی که جیبم اجازه بده دوست دارم کمک کنم . از خدا هم توقع ثواب ندارم . همون لبخندی که واسه چند ثانیه میاد گوشه لب اون بچه برای من از دنیا هم زیباتر و باارزش تره. الهی روزی بیاد که کسی دلتنگ نداشته هاش نباشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دعامیکنم عزیزم هرچه زودتربری کربلاهرکی بایه چیزی دلش شادمیشه دعامیکنم خدادل توروهم شادکنه امسال نشدس ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت . الهی که خدا با هر چیزی که دلت شاد میشه و به صلاحت هست بهتون بده . ان شالله دنیا به کامتون و شادی مهمون همیشگی قلب مهربونتون ❤️