2777
2789

غذاهیچی باردارم دندونمم دردمیکنه دلم میخوادسرموبکنم قرصم نمیتونم بخورم خطرداره

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩

کاش کربلا بودم. شب جمعه ، شب تولد حضرت ارباب ،کربلا چه خبره امشب ، هر کی نظر کرده باشه امشب کربلاست . اونوقت من روسیاه باید تو حسرت دیدن کربلا و زیارت آقا آرزو به دل بمیرم😭😭😭😭

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان دلم میخواد خدا بگه حاجتت قبول خیالت راحت(بخدا حاجتم خواسته زیادی نیست اصلا چیز خاصی نیست ولی نمیدونم چرا اینقدر زجرکشیدم براش)

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
کاش کربلا بودم. شب جمعه ، شب تولد حضرت ارباب ،کربلا چه خبره امشب ، هر کی نظر کرده باشه امشب کربلاست ...

کربلاهمین ایرانه باپول همون سفردل یتیم یانداری روشادکن انگاررفتی کربلا

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩

پیتزا ، کیکیخچالی ، شکلات :)

برای هم آرامش باشیم...🌱💛   خدایا شکرت        عضو گروه بامداد خمار (وزن۵۶ ، قد ۱۶۰ ، هدف ۵۰) من میتونم😍🦋 شروع رژیم (۴۰۱/۱۱/۲۶)   ۱۲/۴ یک کیلو کردم کردم و شدم ۵۵😌   ۱۲/۱۵ (۵۴)😍