2777
2789
عنوان

مدارک واسه دانشگاه

252 بازدید | 9 پست

سلام من فارغ التحصیل شدم ولی هنوز مدرک موقتم نگرفتم توی سایت دانشگاه گفته یسری مدارک باید واسه دانشگاه پست کنم ولی دقیق نگفته چیا

مسئول آموزشیمون خیلی بداخلاقه حوصله سوال کردن ازش ندارم کسی اینجا اطلاعات نداره دقیقا چیا رو باید براشون پست کنم  که دیگه نخوام زنگ این خانم بزنم دانشگاه هم دولتی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از مدارک همون مدارک که موقع ثبت نام دادی و امضاهایی که باید بگیری از رییس دانشگاه تا ... 

امضاهاشو مگه خودشون نمیگیرن من مراحل اینترنتی رو انجام دادم کلا همه چیش تایید شده حالا برای اینکه مدرک کاغذی بهم بدن یسری مدارک میخوان نمیدونم دقیقا چیا پست کنم بعدا ایراد نگیرن منظورشون شناسنامه و کار ملیه یا کپیشون؟ 

بعد تمبر از کجا بگیرم اونم میخوان

وایییی مسئولای دانشگاه افتضاحن واقعا  منم درسم تموم شده ولی چند ماهه نتونستم درخواست فارغ التح ...

من تابستون تموم شد تازه هفته دیگه ام کنکور ارشد دارم همه کارهای اینترنتی کردم این مونده

بخدا چشم دیدن مدیر آموزشیمون ندارم زنگش میزنی حتما یه متلک بارت میکنه

امضاهاشو مگه خودشون نمیگیرن من مراحل اینترنتی رو انجام دادم کلا همه چیش تایید شده حالا برای اینکه مد ...

باید بری از دانشگاه سوال کنی که مدارک چی میخواد برای هر دانشگاهی فرق میکنه ، مثلا برای من گفته بودند از مسعول ازمایشگاه باید امضا بگیرم یا رییس دانشگاه یا کارشناس رشته م تمبر هم از پست میتونی بگیری ، اگه میخوایی علاف نشی برو از دانشگاه خودت سوال کن یا از هم ترمی های خودت که دارند با شما فارغ التحصیل میشن

امضاهاشو مگه خودشون نمیگیرن من مراحل اینترنتی رو انجام دادم کلا همه چیش تایید شده حالا برای اینکه مد ...

نه یه تعداد امضا به عهده ی دانشجو هست که فرم رو باید از خود دانشگاه بگیری بعد ببینی از کی باید تو دانشگاه امضا بگیری بری پیششون ازشون امضا بگیری و فرم رو کامل کنی