یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دختر هنرمند نقاشی میکنم هم مجسمه میسازم عاشق این جمله ام هر سقوطی پایان کار نیس بارونو ببین سقوطش بهترین سرآغازه💙لطفا با من بحث نکن وگرنه خودت میبینی ۵ کاربری😅😂
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ماشاالله خدارو شکر چشم بد ازتون دور عشقتون پابرجا و ابدی
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
موهام کوتاه برات کلاه گیس میفرستم با پست😂آدرس لطفا
یه دختر هنرمند نقاشی میکنم هم مجسمه میسازم عاشق این جمله ام هر سقوطی پایان کار نیس بارونو ببین سقوطش بهترین سرآغازه💙لطفا با من بحث نکن وگرنه خودت میبینی ۵ کاربری😅😂