2777
2789

سلام بچه ها

من الان یک سال و نیم زایمان کردم وزنمم کم شده اما نه اندازه قبل بارداری.

زیــــــر شکم دارم داغوووون

یک ماه میشه رژیم گرفتم و کالری شماری میکنم اما فقط سه کیلو کم کردم.حالا همه قوم شوهر هم بعد من شروع کردن اصلا یه وضعی😂

اگر راهی بلدین بگین همه استفاده کنن

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توخونه ورزش کن یا برقص . با ورزش سرعت لاغری بیشتر میشه. چای سبز و دارچین دم کن بخور سرعت سوخت و ساز ...

یه معجونم هست میخورم اونم خوب بوده البته.دارچین و زنجبیل و زیره با هم قاطی میکنم البته پودر شدشون رو بعد سرکه سیب میریزم تاشبیه خمیربشه و صبحامیخورم.

ولییییی برنج و نتونستم حذف کنم

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
یه معجونم هست میخورم اونم خوب بوده البته.دارچین و زنجبیل و زیره با هم قاطی میکنم البته پودر شدشون رو ...

حذف نکن ولی خیلی کم بخور . من خودم تو دوماه ۱۰ تا کم کردم تاعیدم باز تو رژیمم . روزی ۵ و ۶ قاشق میخورم شامم اصلا برنج نمیخورم