2777
2789
عنوان

میشه لطفا بهم کمک کنید؟ :(

64 بازدید | 7 پست

۱۶ سالمه دختر هستم، تمیزی و پاکیزگی و ظاهر اراسته برام خیلی اهمیت داره.

از ارایش کردن متنفرم و بیشتر زیبایی طبیعی برایم اهمیت دارد.

راستش میرم مدرسه و همه ظاهری خوب دارن.

صورتم رو تاحالا دست بهش نزدم و هیچ اصلاحی روش انجام ندادم.

حتی نمیتونم تو مدرسه ماسکم رو بردارم، موهای روی صورتم باعث میشن از خودم متنفر باشم صورتم تیره شده و بعضی وقتا باعث میشن دلم بخواد بمیرم

بعد چند سال تونستم مادرم رو متقاعد کنم که من رو برای اپلاسیون ببره 

و راضی شد اونم تک و توک الان هم میگه تا ۱۸ سالگی نمیشه دست به صورتت بزنی.

من میدونم زمان خودشون همچین چیزایی نبوده. اما الان واقعا جوریه که هیچکس تو مدرسه اینجوری نیست حتی یکی از بچه هامونم بود که رفت صورتش رو اصلاح کرد.

من واقعا نمیددنم چی بهش بگم که راضی شه حداقال برای عید بذاره صورتم رو اصلاح کنم.

من حتی با پسری هم در ارتباط نیستم و خودشم میدونه که از این موضوعات بدم میاد که واقعا برای اینکه ینفر ظاهرمو دوست داشته باشه نیست این مساله

تورو خدا کمکم کنید:) چرا نمیذارن ظاهرم رو اونجور که میخوام داسته باشم و باعث میشن حالم از خودم بهم بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه دورش گذشتهههههه خیلی وقت پیش باید اصلاح میکردی اینک چیزی نیس...من خواهرزادم ۱۴ سالشه خیلی قرتیه ...

:)) من واقعا نمیدونم.. بعد بهم میگن تو خیلی داری زیادی روی میکنی و پرو هستی. با اینکه ادعا دارن خانواده سنتی ای نیستن

بعضی خانواده ها اینطورین دیگه دکلره کن صورتتو معلوم نمیشه موهاش

حالا یه پروسه داره واسه اینکه تو این موضوع راضیشون کنم

من حتی لوازم ارایشی هم استفاده نمیکنم واقعا متنفرممم

فقط از ضد افتاب استفاده میکنم و کرم لب برای اینکه لبام همیشه خشکن

سخت نگیر

بالاخره دیپلم بگیری باید انجام بدی

هر چند که من خودم بودم اجازه می دادم بهت تابستون این کار انجام بدی

الانم اگه نمی ذاشتم واسه این بود مدرسه بهت گیر نده

ولی میگم خودت ناراحت نکن 

هر خانواده یک جوره

من خودم بعد دیپلم اجازه اش بهم دادن.

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
سخت نگیر بالاخره دیپلم بگیری باید انجام بدی هر چند که من خودم بودم اجازه می دادم بهت تابستون این ک ...

تو مدرسه چی :)) فقط من اینجوری ام..

دو سال دیگه باید صبر کنم

سال کنکورم مطمئنم سر این موضوع روانی میشم

تو مدرسه چی :)) فقط من اینجوری ام.. دو سال دیگه باید صبر کنم سال کنکورم مطمئنم سر این موضوع روانی ...

تو مدرسه هم همون دیگه...

میگم که بعضی خانواده ها سنتی ان

من خودم بهت گفتم تازه بعد دیپلم اجازه دادن صورتم اصلاح کنم

منم اذیت نبودم با اینکه خیلی بچه ها این کار رو انجام می دادن

الان سخته واست برای من قابل درکه چون سنت حساسه

خودم هم این دوران گذروندم

ولی سعی کن سرت به درس گرم کن اذیت نشی

باور کن ۲۰ سال که رد کنی به این دغدغه هات می خندی

پس الانم خیلی سخت نگیر😘

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.