2777
2789
منم همین حدودا بوده  شکر خدا بعد از ۱۵ سال ب خودش آمد و شغلش تغییر داد امروز فرداس حقوق بگیری ...

عزیزان زیاد پرسیده بودید شغلش چی بوده

تک ب تک جواب بدم طول میکشه

عزیزان کارمند قرار دادی بود کمترین حقوق می‌گرفتیم 

سال ها قبل کارمند شدن  جوشکاری کار می‌کرد و تمام مدرک هاش رو داشت 

تصمیم گرفت بره جوشکاری 

با بچه و خونه مستاجری این حقوق کفاف زندگی نمی‌داد 

شکر خدا رفت ی مدت کوتاه کار کرد بعد تست گرفتن پذیرش شد داخل ی کارخونه هست

جوشکار ها هم درجه دارن بسته ب درجه هاشون حقوق ها کم و زیاد میشه

شکر خدا درجه یک پذیرش شده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیز خیلیا این شرایط رو دارن

آخی چقدم سختی داره کاراشون، ولی خب نیروهای مسلح بیمه اشون خوبه، بیمه درمانی من عموم سرهنگ بازنشسته سپاهه میخواد زانوشو عمل کنه صدتومن میشه هیچی ازش نمیگیرن در ثورتیکه پسرخالم همون عملو باید انجام بده پول نداره فعلا بیخیالش شده

مال شوهر من 6تومنه میخواستم ببینم کسی هست مثل من

دوستم زنوشوهر معلم هستن ۷ تومن خودش میگیره  گفت شوهرم بیشتر میگیره   کلاس خصوصی هم در منزل دارن شاگرد میاد خونش 

الان خونه خوب و بزرگ داره موقعیت مکانیشم خوبه 

یه خونه باغم تازگی خریدن   سنی ندارن هااا شوهره متولد ۶۷ خودشم ۷۳

خونه و باغ و ماشینو همه تکمیل  ولی خیلی پول جمع کنه کم خرج هستن مثلا بچشو نمیبره مطب میره دولتی ویزیت نده یا خودشم باردار بود میرفت دولتی  لباسم برا بچش نمیخره  اکثر مواقع که بچشو میبینم همه لباساش پرز زده داغون  بعد با موتور با شوهرش شبا میرن روضه هیئت شام جمع میکنن

ما انقد قسط و قرض داریم با کمتر از این داریم زندگی میکنیم 

الان رفتم کلاس دیدم دوستم ۲ داده برای کراتین موهاش مژه هاش لیفت  خیلی غصم گرفت 

اومدم خونه دیدم مامانم میگه خالم لوستر گرفته ما الان چندین ساله میخوایم بخریم نمیتونیم 

خیلی تو دلم غصه هست تا حالا یه بار نرفتم مسافرت باورت میشه کسی تا حالا پاشو بیرون از استانش نذاشته باشه بیرون فوقش رفتم شهر های اطراف رو دیدم قبل غروب خونه برگشتم این کل مسافرتم تو این سالهای زندگیم بوده

لباس عیدم خبری نیس مثل هر سال

ولی همه رو میبینم هر هفته میرن رستوران دور دور مسافرت دارن دیگه دارم دق میکنم و برام عقده شده و حس خود کم بینی گرفتم احساس بی ارزشی دارم

هردو پزشکن یک ساله

چرا انقد حقوقشون کمه پس

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
ما انقد قسط و قرض داریم با کمتر از این داریم زندگی میکنیم  الان رفتم کلاس دیدم دوستم ۲ داده بر ...

ببخشید عزیزم احساساتمو اینجوری توی تاپیکت بروز دادم خیلی عصبانیم وگرنه این حرفا گفتن نداره و بیشتر انگار داری ابروی خودتو میبری

ما انقد قسط و قرض داریم با کمتر از این داریم زندگی میکنیم  الان رفتم کلاس دیدم دوستم ۲ داده بر ...

نه عزیزم راحت باش به خدا درک ات میکنم دقیقا خاله ام رفته مبل خریده 30میلیون همه دارن میرن لباس عید بخرن اما ما چی از شوهر هم شانس نداشتیم از خدا خیلی ناراحتم

نه عزیزم راحت باش به خدا درک ات میکنم دقیقا خاله ام رفته مبل خریده 30میلیون همه دارن میرن لباس عید ب ...

میدونم چی میگی عزیزم 

من مجردم ولی به خدا تحملم تمومه

کم اوردم اصن جالبیش اینه هیچ کس از اطرافیانمون نمیدونن بی پولی چیه فقط ما اینجوری هستیم اونم چون کارمندیم 

همه بازارین فامیلامون یا حالا شغلای ازاد دارن ما تنها کارمند خانواده ایم و وضعمون افتضاح