2777
2789
عنوان

پول گرفتن از مادر شوهر

1682 بازدید | 44 پست

سلام خانوما لطفا بگین جای من بودین چیکا میکردین. 

چند وقت پیش مادر شوهرم اینا باهاشون بیرون لودن از من پول گرفتن میخواستن کارت بکشن  کارت خوان خراب بود من نقد حساب کردم ینی پول داشتن ولی بد اومدن ب خونه پول منو ندادن بد گفت یارانه بریزن میدیم ندادن بد ی هفته بد یارانه حقوقشون میگیرن گفتن اون موقع میدیم باز ندادن 

تا اینکه...

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه هم نمیدنت تو هم دیگه نگو 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اسی امضات چه باحاله ان شاءالله به ارزوت برسی،منم الان خونم نزدیک مسجده ولی مستاجریم دوس دارم همین خونه رو بخریم وااای ینی میشه🤩

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

تا اینکه دیروز پدر شوهرم سر خود چون دخترم صرفه می‌کرد سرما خورده بود رفته بود براش درروی گیاهی گرفته بود و تقریبا همون اندازه قرضشون بود دیگه منم نتونستم چیزی بگم ک چرا گرفتی دارو داشت گفتم لابد برا قرضشون خریده بد شب همسرم بهم گف بابا دارو گرفته بود ازم گرفت پولو منم عصبانی شدم گفتم بهم قرض داشتن. 

منم صب ب مادر شوهرم گفتم شوهرم پول داروها رو داده بالا بی زحمت بگو اون پول منو بده من میخوام برم دندان پزشکی مادر شوهرم یکم بدش آورد داد ولی حس کردن بهشون برخورده یجوری داد. 

شما جای من بودین چیکا میکردین من کار بدی کردم ینی

اسی امضات چه باحاله ان شاءالله به ارزوت برسی،منم الان خونم نزدیک مسجده ولی مستاجریم دوس دارم همین خو ...

إن شالا میشه برا منم دعا کن

تو یه بار از این کارا کردی.. ببین من چه جونی دارم ۳ ساله ازدواج کردم و حداقل نصف بیشتر حقوق شوهرم خر ...

خدا نجاتت بده والا اینام هی میخورن ازمون ولی خودشون ی خصلتی دارن هزار تومن نمی‌ذارم آدم بهشون بدهی داشته باشه