2777
2789

خب 

من خیلی علاقه شدیدی به پزشکی دارم 

براش هم تلاش میکنم هم تلاش نمیکنم 😂

دوست داشتم اگه فردی میشناسید پزشکی قبول شده داستانش بگید... اینکه از خانواده پولداری بوده مشاور داشته یا خیلی خیلی تلاش میکرده

من خودم میام شروع کنم خیلی زود سرد میشم دست از تلاش بر میدارم ولی اینو بگم درسم خیلی خوبه پایه یازدهم تجربیم معدم از 19.80 به بالا میشه. 

خیلی حرف زدم یکم شما صحبت کنید 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی داریم صب تا شب شب تا صب درس میخوند ولی خب پرستاری قبول شد.

بقیه با سهمیه دندون و داروسازی  

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

من عموم دندون پزشکه ، اون زمان خونه شون روستا بود مادر بزرگم اینا ، طفلک با امکانات صفر قبول شد 

الان ۳۰ساله دندون پزشکه

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

پسر یکی از اقواممون که اوضاع مالیشون هم خوب نبود اصلااا.ولی مامانش هر چی در توانش بود بهش کمک کرد آزمون ثبت نام کرد.ولی خیلیییی درس میخوند یادمه عیدا که میرفت خونه مادربزرگش میرفت تو اتاق درس میخوند.سال اول با رتبه ۱۴۰۰ دندون آورد،سال ۹۶ فکر کنم.

یکی داریم صب تا شب شب تا صب درس میخوند ولی خب پرستاری قبول شد. بقیه با سهمیه دندون و داروسازی   ...

اوه 🙃

اینکه خوبه پرستاری رسونده من میشناسم طرف خیلی درس میخوند هیچیم نرسوند 😐

والا همسرم بوده دندان پزشک شده...مامانش پزشک بود نمی‌دونم چجوری مامانش پزشک شده ولی😒همسر خودم و می‌دونم ولی😂😐💔

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

یکی از اقوام و یکی از دوستام پزشکی میخونن دوستم پشیمونه و میگه ارزش خوندن نداره عمر آدم تلف میشه ولی اون اقواممون که پسر هست راضیه ولی خیلی کم میبینیمش چون میگه درسام سخته و وقت بیرون اومدن نداره زیاد

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️