2777
2789
عنوان

ارایشگاه و تغییرات با اجازه همسر یا بی اجازه همسر ؟؟🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 61 پست

جدی از شوهرتون اجازه میگیرید؟!

مثلن اجازه میدی مو هامو کوتاه کنم؟

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

مژه اشکالی نداره برانماز 

خب شوهرت باید به علایق شما هم احترام بذاره موی سرشماس 

مثلا توهم به ان بگو موهات را بلند بذار من دوست دارم اما گوش نمیده 

ولی مو ی پسرونه هم یک دفعه بکنی اگه تازه ازدواج کردی زیاد جالب نیست

ابرو هم اصلا مشخص نیست جای خوب برو مواد خوب باشه هرجایی پیش تازه کار نرو ابروهات قرینه بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانومایی ک کار ابرو انجام میدن

یه چند نمونه از کاراشون و قبل و بعد به همسرت نشون بده 

بعد بگو خیلی  خوب میشه این قسمت ابروهام و انجام بدم و... ابروهاتو درست کن 

به موهاتم برس کوتاه نکن روغن تراپی کن تو خونه 

شوهر منم اولاش دوست نداشت موهام و رنگ کنم بعد که رنگ کردم عاشق رنگ اون شد کراتین متنفر بود میگفت فرفری خوشکل تره کراتین کردم همش میگه چقد خوبه خیلی تغییر کردی من فقط این دوتا رو انجام دادم بقیش و خدادادی مثل رمانا خوبه 

﮼چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍
مژه اشکالی نداره برانماز  خب شوهرت باید به علایق شما هم احترام بذاره موی سرشماس  مثلا تو ...

واقعا مژه اشكال نداره 

از كجا پرسيدي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
تغییر کن ولی بهشم بگو بگو میخوام برم آرایشگاه نوبت دارم دیگ کوتاهی مو و کمی ژل لب وفیبروز عمل ب حس ...

دقیقن ولی خب دیشب بهش گفتم ..گفت نمیخواد

بخاطر هزینشم نیستا پول میده ولی میگه خودم ایرادی ببینم میگم😑

گفتم اخه چه ربطی به ایراد داره بعضی کارا ادم دوست داره

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

از هیچکدوم اینها خوشش نمیاد ولی خب هیچ دخالتی هم نمیکنه میگه به خودت مربوطه اگه دوست داری انجام بدی. البته خودمم تنبل‌تر از این حرفام تا حالا حتی رنگ هم نکردم موهامو 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

اونوقت اطرافیانمو میبینم از نوجوان تا مادربزرگا همممممه ب خودشون میرسن چه بااجازه چه بی اجازه شوهر یعنی لجم گرفته بهش گفتم بعد عید پول دستم بیاد دیگه ازت اجازه نمیگیرم 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
منم همسرم نمیزاره کاری کنم میگه همینجوری اوکیه عکس میزارم ببینید اوکیه مثلا میخوام عمل دماغ و رنگ مو ...

با رنگ مو فک کنم خیلی تغییر کنی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته