2777
2789

سلام دوستان بر عید چه تغییراتی میخواید انجام بدید روی صورت و موهاتون

من همسرم نچرال دوست داره و اجازه نمیده خودمو تغییر بدم 

بنظرتون چیکار کنم خودم این تغییراتی ک پایین میگم لازم دارم

مثلا ابرو هام خوبه ولی بین ابرو ها خالی دارم فیبروز عالی میشه چند تا خط از بین ابرو هام داشته باشم

موهام بلند ولی کم پشت عاشق اینم پسرونه بزنم مطمعنم عالی میشه

بعد ناخن و مژه دوست دارم بخاطر نماز ابن دو مورد خودم انجام نمیدم

لبام فرم و حالتش خوبه ولی با ژل مطمعنم جذاب تر میشه

رنگ مو بر عروسیه پسر داییم گذاشته بودم هنوز رنگ داره و احتیاجی نیست قشنگه

درکل میخوام بگم معمولیم ولی عاشق تغییرات جزئی ولی با مخالفت همسرم نمیتونم

شماها نظر همسرتون مهمه یا کار خودتونو میکنید🤔

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

من همسرم هیچ‌مشکلی نداره فقط ابرو‌درستت کردن دوست نداره من خودم ناخن کارم ناخن نمیزارم اذیتم میکنه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌موهامکراتین کردم  تابستون فقط رنگ میکنم مژه هم کاشتم ماه پیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم نچرال دوس داره.ولی گاهی میگه موهاتو رنگ کن.ولی رنگ روشن اصن ب من نمیاد.مشکی رو بیشتر دوس دارم.در حدی که همسرت ناراحت نشه انجام بده خب.هر کس قلق شوهرش دستشه.راضیش کن

موهات پسرونه کنی تغییر جزیی نیستا😁

نمیدونم من همسرم کاری ندارم ب موها واینا 

فقط تزریق ژل و بوتاکس نمیزاره میگه زوده برات و خطرناکه و این حرفا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️