2777
2789
عنوان

کوتاهی موی پف دار

1256 بازدید | 17 پست

بچه ها مویی که پف داره و یه کم حالت داره چه مدل کوتاهی پیشنهاد می دید؟ الان بیشتر از ده ساله موهامو که می ذارم بلند بشه طولش یه کم زیاد میشه ولی به حجمش اضافه میشه برا عید میخوام یه مدلی بزنم که تغییر کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچ نظری ندارید؟ 

سلام عزیزم اگه موهات پف داره میتونی مجیک واتر بگیری اگه میخوای حالت پفش بخوابه بعد کوتاهی انجام بدی پف نداره 

مجیک واتر یچیزی بالاتر از ماسک مو . کارش پروتئین تراپی و احیا مو و مقداری هم کراتین داره . تو ۳۰ ثانیه تاثیرشو‌ میزاره . اگه تمایل داشتین جهت ثبت سفارش در خدمتم. 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
قیمت؟ و حجمش؟ 

شماره پروانه ۵۶/۳۵۱۶۱ مجیک واتر ام ان دی با استفاده از فناوری بازیابی لایه به لایه، تارهای مو را فوق براق و سبک کرده و همچنین از آسیب به موهای سالم جلوگیری می کند. این محصول تنها بخش‌هایی را هدف قرار می‌دهد که دچار آسیب شده‌اند و به ترمیم نیاز دارند، حالت طبیعی، مواج و سبک مو را حفظ می‌کند و به همین خاطر این محصول مناسب انواع مو می باشد. مجیک واتر ام ان دی، باعث احیا عمیق مو در کمتر از 15 ثانیه ، همراه با حس سبکی بر مو شده و با استفاده از این محصول دیگرنیازی به صرف هرگونه هزینه و زمان اضافه برای خدمات احیای مو نخواهید داشت.

احیا و مراقبت عمیق در کوتاه ترین تایم درخشندگی و شیشه‌ای شدن موها ایجاد حس سبکی حفظ ظاهر سالم و طبیعی مو نرم کنندگی مو با خواص بالاتر از ماسک مو

خوشبخالت چقدر دوست داشتم موهام پف دار و پر بود 

اتفاقا اصلا خوب نیس. دخترمنم بود خیلی اذیت میشد مجیک واتر میزنم براش راحت شده 

اتفاقا اصلا خوب نیس. دخترمنم بود خیلی اذیت میشد مجیک واتر میزنم براش راحت شده 

چرا خ ب نیست خدا بهتون موی ر میده میده کلافه میشین موی کم هم میده کلافه میشین کاش موهاتون رو بدین به من