2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی اعصابم خورده

116 بازدید | 15 پست

دیروز به من و شوهرم ماشین افتاد

حالا براخودمون نیست برایم از اقوام .من با بچه کوچیکم کلی برا مراحلش دویدم ،حالا میگه پورسانتتونو بعد عید میدم حالا چقدر بیست تومان نفری .آخه بعد عید بیست تومان بااین تورم ،خیلی اعصابم خورده 

ببس ملیون؟ 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه عزیزم برادرشوهرمه .پول اولیه رو هم خودش ریخته

خب باید درک کن طلا الان ۲۴۰۰.بعد عید ۳ت

شوهرت باید رنگش بزنه الکی یه بهانه بیاره داداش پول نیازم.چک دادم.اینقدر بریز حسابم

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
خب باید درک کن طلا الان ۲۴۰۰.بعد عید ۳ت شوهرت باید رنگش بزنه الکی یه بهانه بیاره داداش پول نیازم.چک ...

ا ه خودش ک تو ماشیناش سود میکنم فقط ما بلانسبتت مثل خر شدیم حمالش شوهرمم بی زبونننن.منم میترسم رنگش بزنم بده بشم

ا ه خودش ک تو ماشیناش سود میکنم فقط ما بلانسبتت مثل خر شدیم حمالش شوهرمم بی زبونننن.منم میترسم رنگش ...

تازه دیشب ب شوهرم زنگ زده میگه با پولت میخوای چیکار کنی انگار من گاوم .منم سهم دارم 

بعد من میخواستم گوشی بخرم گوشیم خرابه با طلا چون ندارم