2777
2789

بیاین راجب تغییرات مالی ک برای خودتون یا اطرافیانتون اتفاق افتاده بگید اونایی ک خیلی فقیر بودن اما به خواست خدا پولدار شدن یکم امید پیدا کنیم شاید فرجی شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما هم ب خواست خدا ی حرومزاده هایی دارن بهمون ضربه میزنن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

زمانی که با همسرم نامزد کردیم از نظر ثروت چیز بخصوصی نداشت و من هم توقع چندانی نداشتم ، طوری که خواهرم مسخرم می‌کرد تو اینقدر فلانی حالا شوهرت نداره و اینا

اما الان ۱۲سال که ازدواج کردیم و به لطف پروردگار صاحب همه چی هستیم اونم خوبش، خونه ماشین هر دومون، طلا، وسایل زندگی

همون خواهرم حالا چشم نداره زندگیمو ببینه

[QUOTE=276007128]همه همینیم گفتم یچی بشنوم امیدوار شم 

فک کنم الان افسرده میشی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خدا دریای لطف و کرم و بخشش وقتی بخواد اصلا نمیدونی چجوری شد بی نهایت میده جوری که از فرش به عرش برسی ......اما وقتی رسیدی باید هوای بقیه روهم داشته چون خدا میبینه گذشته ات رو فراموش نکردی دوبارع کرمش شامل حالت میکنه و روز به روز بهتر میشی 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

من‌اگه فیگنیتی برنده بشم

و شوهرمم پارس برنده بشه

و دلال کلاه بردار از اب درنیاد

ب خواست خدا زندگیم از این رو ب اون رو میشه

میبینی همه چی تو دست اونه فقط کافیه برات بخواد

زمانی که با همسرم نامزد کردیم از نظر ثروت چیز بخصوصی نداشت و من هم توقع چندانی نداشتم ، طوری که خواه ...

الهی شکر عزیزم ، انشالله خدا بیشتر بهت بده و همچنین به خواهرت

اتفاقا خدا بیشتر هواشونو داره و میبینن زیادم میبینن

ن اشتباه منو نکن این فکر رو از ذهنت بیرون کن 

خدا حواسش به همه چی هست 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

من معجزه پولی یادم نمیاد 

ولی مریضی افسردگی شدید داشتم طوری که دوست نداشتم خونه خودم باشم برای اینکه حالم عوض شه همیشه با مادرم خونه خواهرم میرفتم 

یه روز بهم گفت چیه همش میای با مامان اینجا من دوست دارم با مامان تنها باشم 

اون روز و اون لحظه خیلی گریه کردم دلم شکست به خدا گفتم تو خدا نیستی که من رو خوب نکنی 

گذشت و شفا گرفتم 

چون مریضیم خیلی حاد بود 

و الان زندگیم آنقدر تغییر گرده که همون خواهرم همش میگه نمیایی خونمون 

ولی من دیگه دلم سردتر شده 

اینم معجزه زندگی من بود 

همون خدا هم میتونه یه شبه فقیری رو پولدار کنه