2777
2789

بچه ها من یه ماهه عمل کردم چسبمو محکم میزنم مخصوصا اون چسب U شکل ک از زیر بینی میزنی 

ولی اینجا گفتن اشتباهه 🥺 میخواستم بیشتر سربالا باشه و قوس بیفته با این روش😐

چیکار کنمممم

مامانم ک عمل کرد دکتر گف موقع چسب زدن اصلا نباید خودت با چسب ب بینی فرم بدی

همون فرمی ک هس چسب بزن

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونن من تا حالا عمل نکردم ولی یاد هم اتاقیم تو خوابگاه افتادم تا هشت ماه چسب میزد نهایت دو سه ماه من دیدم 

این با عمل پز میداد انگار چیه

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽

باید بلد باشی من ک بینیم کج شده

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
مامانم ک عمل کرد دکتر گف موقع چسب زدن اصلا نباید خودت با چسب ب بینی فرم بدی همون فرمی ک هس چسب بزن

اره انگار من چون ناراضیم از بینیم مثلا میخواستم یکم سربالا فرم بگیره😂🤣ولی مثل این ک میگن جابجا می‌کنه غضروف رو