2777
2789
عنوان

چسب زدن بینی عملی 👃دماغ عملیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 22 پست
اره انگار من چون ناراضیم از بینیم مثلا میخواستم یکم سربالا فرم بگیره😂🤣ولی مثل این ک میگن جابجا می‌ ...

😂ن اصن سعی نکن ک خودت فرم بدی وسفت چسب بزنی

بد میش کلا

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینیشون بعدا کج نشد من منظورم از محکم اینه چسب زیر بینی رو میکشم بالا محکم میزنم هم سربالا میشه هم ...

من مامانم عمل کرد برادرم میزد قشنگ مرتب اما زنداییم خوب براش چسب نزدن بینیش کج شد 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
😂ن اصن سعی نکن ک خودت فرم بدی وسفت چسب بزنی بد میش کلا

آره من ب پره هام دست نزده کلا بعد امروز نگاه کردم دیدم پره هام نامتقارنه چند روزه خودم میزنم چسبو گفتم یا خدا نکنه بخاطر همینه چون قوس هم نداده میخواستم مثلا خودم قوس بدم😐💔😑😂

اره انگار من چون ناراضیم از بینیم مثلا میخواستم یکم سربالا فرم بگیره😂🤣ولی مثل این ک میگن جابجا می‌ ...

عزیزجان منم میخواستم عمل کنم شما راضی نیستی از  عملتون اگه برگردین عقب دوباره عمل میکنین؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.