2777
2789
عنوان

خانوما بیایین ببینین شوهرم چی گفته 🥺🥴💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6884 بازدید | 173 پست
اخه بعدا منو طلب کار میکنه ک بیخود گوش دادی حالا هی بیا قسم بخور ک بقران گوش ندادم خودش اومده 

اصلا بگو گوش دادم......بگو بیا اینم گوشی من،ببیندچی توش داره

چرا نباید برم سر گوشیت

ببین کولی بازی قشنگی درآر ک دیگه ننه عنش اسم خانواده اتو نبره

عزیزم اگه قرار نیست درست حسابی سیفون رو روشون بازنکنی،پس بهتره ب روشون نیاری چون اونوقت پر روتر می ...

اجی من 30گرم طلا خونه بابام داشتم 

دو سال پیش 400تومن جهیزیه گرفتم 

خونه دادیم بفرما آقاااا بیا بشین تو خونه مفت و مجانی 

حکومت کن مامانم زنگ میرنه داداش چی درست کنم شام 

حالا نمک نشناسی هم بکنه

اینه ک میگن دختر بده .کالا بده . دو قورت نیم بالا بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اصلا هم امشب نگفت عه انگشترت مبارکه  خیلی موذی صفته خیلیییییییی

عین ننه شوهر من

سیسمونی و جهاز منا دید 

لالدبود تشکر کنه یا بگه مبارکه،منم امسال عروسی دخترش ۱کلام نگفتم مبارک باشه سوخت تا فیها خالدونش 

اوفی

حالا ی دفعه دیگم تو دستشویی بودم داشتم مسواک میردم دیدم داشت با مامانش حرف میزد 

ک کسی نمیاد با من بریم ماشین بخریم نه پدر زنم نه کسی دیگه مادرشم گفت چرا نمیاد زیاد میکنه اگه بیا مگه چی میشه خب 

اینم گفت نمیاد ب درک ب جهنم باید برم بوس اونجاش بکنم تا بیاد بزار نیاد 

یهو در دستشوییو باز کرذم رنگ ب رخش نموند 

کوولی بازی دراوردم ک نگو

عین ننه شوهر من سیسمونی و جهاز منا دید  لالدبود تشکر کنه یا بگه مبارکه،منم امسال عروسی دخترش ...

حالا ادعا حکوومتشون هم میشه ک من پسر بزرگ کرذم بذون صبحونه نره سرکار . ب موقع شامش حاضر باشه . 

واااا....‌ حقشا بذار کف دستش،بگو حتی اگه یه روز من میرفتم گوشیتو زیر رو میکردم نباید پشت سر خانواده ...

نمیتونم میترسم ازش انقد منو ترسونده با کتک و دعوا و قهر و مرافه 

نمیتونم میترسم ازش انقد منو ترسونده با کتک و دعوا و قهر و مرافه  

بگو دوستم این اتفاق براشدافتاده،یا فامیلمون بعدم بگو چه آدم های گشنه ایی هستن ک دنبال نون پدر زنن هرهر بخند،بگو انگار کیسه دوختن و از قحطی اومدن