2777
2789
عنوان

خانوما بیایین ببینین شوهرم چی گفته 🥺🥴💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6884 بازدید | 173 پست
اسی اول که دست پدر مادرت درد نکنه ....بعدم شوهرت چقدر پرو تشریف داره مگه اسب پیش کشی رو دندون هاش می ...

بخدا ی قرون جهیزیه برا شوهرم نگرفته همشو خوده شوهرم و بابام خریدن 

ک 70درصدو بابام خرید بقیش اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب میکنم 

من عصبیم یا شماها بیخیالین 

طرف همچین حرفی زده بجای اینکه بری جرش بدی دهنشو چنگ بگیری 

اومدی به ماها اطلاع رسانی میکنی؟!

وای که اگه من بودم...

همیچین بلایی به سرش می اوردم تا عمر داره یادش بمونه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

واااای منم مثل توام

بخدا دستم اصلا نمک ندارهه

تا حالا یه بارم بی احترامی نکردم بهشون تو مهمونی یکی از فامیلاشون برگشت گفت عروستون خیلی مظلومه بعد مادرشوهرم گفت کجاشو دیدی که اینجوری میگی🥲

ینیاااا همیشه من بهشون میگم چشم هرچی شما بگین بعد برمیگردن میگن عروسمون سلیطه‌اس

منم مثل تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم الان ۱۷ سالمه

ماهم دقیقا هم خونه هم جهیزیه رو کامل کامل خودمون گرفتیم باورت نمیشه حتی یه میلیون هم خانواده شوهرم کمک نکردن بعد خواهرشوهرم برگشت به من گفت حق نداری بگی خونه مال خودته غلط کردی خونه مال خودته🙂

کاربری دست سه نفره🙁
راستی من تو خونه بابامم طبقه پایینشون بدون کرایه  پول اب و برق و گازم بابام میده بقران  ...

ببین هر کاری مامان بابات بکنن بدتر متوقع میشه.از این ماه هم نزار بابات قبض بده.به شوهرت بگو من خجالت میکشم آب میشم بابام پول آب ما را میده.هی منت بزار .

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.