2777
2789
عنوان

بعد از عصب کشی و پرکردن دندون چ چیزا رو نباید خورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18190 بازدید | 30 پست
دندون شماره سه فک بالا دندون شماره پنج فک پایین مواد هر دو سفیده دقیق نمیدونم

چون هر دو دندان قدامی هستن خیلی زود رنگ میگیرن .مواد سفید همون کامپوزیته . کامپوزیت سریعا رنگ دانه رو جذب می‌کنه پس بهتره مواد غذایی که رنگ دانه زیادی دارن کمتر مصرف کنید مثل چایی و قهوه و نوشابه و ... 

و اینکه دندان عصب کشی شده از این به بعد خیلی شکننده میشه چون دیگه عصب نداره و خون بهش نمی‌رسه پس اصلا با این دندان ها چیزهای سفت مثل آجیل نخورید چون هر لحظه ممکنه بشکنه اگه امکانش هست روکش کنید 

سبزتر از دیروز 🍀قدرتمندتر از همیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بنظرتون فردا قهوه بخورم مشکلی پیش نمیاد برا دندونم؟😥😅

ضمناً هروقت اینجور خوراکی هارو مصرف کردید سریع دستتونو خیس کنید بکشید رو دندونتون .و بعدش آب کنید تو دهان و برگردونید. مشکلی پیش نمیاد

چون هر دو دندان قدامی هستن خیلی زود رنگ میگیرن .مواد سفید همون کامپوزیته . کامپوزیت سریعا رنگ دانه ر ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی و با حوصله توضیح دادی ی دنیا ممنونم😘🌷

راستی  دندون رو روکش کنی فرمش زشت نمیشه؟من خیلی میترسم روکش کنم زشت بشه فکم آخه چن نفر آشناهام دیدم روکش کردن انگا دندوناشون گنده شده وزیبایی اولیه رو نداره

باید چ کنیم ک اینجور نشه ب دکتر ربط داره یا ب دندون خودمون یا چیز دیگه ای؟

دستیار دندانپزشک بودن سخته ؟ میشه یکم توضیح بدید ؟

بله. کلا شغل سختی هست .خیلی باید رو پا باشی .سرعت عمل خیلی بالایی میخواد .حافظه خیلی قوی میخواد که وسایل و بخاطر بسپارید.از هر وسیله ۱۰ مدل مختلف هست .اسم بعضی از وسایل مثل همه ولی کاربردشون فرق داره و این وظیفه ی شماست که تشخیص بدید. باید اعصاب خیلی فولادی داشته باشید برای وقتایی که بیمارها از درد هجوم میارن سمتتون. اگه تو مطب کار کنید که باید منشی هم باشید و حساب و کتاب صندوق هم اضافه میشه . اگه کلینیک باشه پذیرش به عهده ی شما نیست. جدا از همه ی اینا اشعه های گرافی دندان خیلی برای خانما مضر و مهریه.چون عکس تکی دندان به عهده ی نرس هست. ولی در کل من خیلی لذت بردم اون چند سال حال و هوای خوبی داره با اینکه دستمزد خیلی کمی داره

بله. کلا شغل سختی هست .خیلی باید رو پا باشی .سرعت عمل خیلی بالایی میخواد .حافظه خیلی قوی میخواد که و ...

وای چه سخته پس 😑 

ممنون از توضیحاتتون .‌

موفق باشی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی و با حوصله توضیح دادی ی دنیا ممنونم😘🌷 راستی  دندون رو روکش کنی فرمش ...

خواهش میکنم گلم. نه عزیزم فرمش زشت نمیشه چون یک واحد دندان هست . کاملا به دندانپزشک و لابراتواری که قالب دندان رو میاره بستکی داره که چقدر کار رو ظریف در بیارن. قبل از اینکه روکش رو بچسبانید به دکتر بگید یه جلسه برای تست بزارن. اگه تستش خوب بود و ظاهر خوبی داشت بگید واستون روکش اصلی رو بسازن. هیچ هزینه اضافی هم نداره.سعی کنید دندانپزشک ماهری انتخاب کنید

نمیشه مسواک بزنی بعد این خوراکیا؟

چرا مسواک هم میشه ولی بعضی جاها یا مثلا وسط روز که امکان مسواک زدن نیست حتما با دست یا دستمال تمیز نم دار رو دندان بکشید و تا شب منتظر نمونید چون خیلی زود رنگ میگیره

خواهش میکنم گلم. نه عزیزم فرمش زشت نمیشه چون یک واحد دندان هست . کاملا به دندانپزشک و لابراتواری که ...

واقعا ازت ممنونم دوست خوبم خیلی بهم کمک کردی شما اطلاعاتتون خیلی خوب بود در مورد کارای دندونپزشکی و خیلی کامل توضیح دادین و راهنماییم کردین انشاالله ک هر چ خوبی تو دنیاست نصیبتون بشه❤

راستی من دوتا دندون شماره یک فک بالام هم ترمیم شده ک یکیش ب روکش احتیاج داره فقد یک واحد نیست

واقعا ازت ممنونم دوست خوبم خیلی بهم کمک کردی شما اطلاعاتتون خیلی خوب بود در مورد کارای دندونپزشکی و ...

خواهشاً میکنم عزیزم 😍. 

گلم دندانی که ترمیم شده روکش نمیشه. روکش در صورتی انجام میشه که دندان عصب کشی شده باشه.اگه اون دندانی که ترمیم شده ظاهر خوبی نداره میتونید از دکتر بخوانید که کامپوزیتش کنه براتون

خواهشاً میکنم عزیزم 😍. گلم دندانی که ترمیم شده روکش نمیشه. روکش در صورتی انجام میشه که دندان عصب کش ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم

من یکشنبه هفته پیش یعنی ۲۶ اسفند دندونم و عصب کشی کردم الان دندونم قسمتی ک ب لثه هست حالته مکش داره

درد و حساسیت نداره اصلا 

ولی انگار دندون لق باشه یا حالته مکنده( فک بالا دندون شش)ممکنه از عفونت باشه؟

دندون شش طرف دیگه فک بالا ام سطحی پر کردم  روز چهارشنبه ۲۹ اسفند

کلا درد خاصی نداره ولی شروع میکنم به غذا خوردن حس فشار و درد دارم رو دندونم تا کم کم عادی بشه