2777
2789
عنوان

برا رنگ مو کمک می خوام

111 بازدید | 14 پست

برا عید می خوام خودم تو خونه موهامو یکی دو درجه روشن کنم ولی اصلا به زردی و قرمزی نزنه بدون دکلره.

می دونین چه شماره و مارکی رنگ بخرم ؟

اکسیدان چند درصد و چه واریاسیونهایی لازمه؟

ترکیبی می دونین که یه قهوه ای قشنگی دربیاد؟

🌻💜🌻💜🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیر زنیه اینا

بقیه اش قرمزی داره و رو دکلره قشنگه (البته من عاشق قرمزی رنگم😅) 

دودی، قهوه ای میشه دیگه 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

با اینا که رنگ مشکی مو روشن نمیشه

چرا زیتونی یه قهوه ای میده که تناژ سبز داره 

دودی هم تناژ قهوه ای داره هر چی شماره بره بالاتر روشن تر میشه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

نسکافه ای چی روشنش رو مشکی چی در میاد

تناژ قرمز و نارنجی داره من گذاشتم خیلی بد شده بود تازه شماره 6 گذاشتم😑بیشتر به نارنجی میزنه تا قرمزی 

تناژ قرمز و نارنجی داره من گذاشتم خیلی بد شده بود تازه شماره 6 گذاشتم😑بیشتر به نارنجی میزنه تا قرمز ...

پس چی بزنیم موهای مشکی مون قهوهای کم رنگ بدون قرمزی در بیاد.انشرلی نشیم

پس چی بزنیم موهای مشکی مون قهوهای کم رنگ بدون قرمزی در بیاد.انشرلی نشیم

رنگ دودی شماره 6 یا 7 البته بستگی به جنس موهات داره  از فروشنده مشورت بگیری خوبه

کدوم روشنتر میکنه عزیز

فرقی نمیکنه بستگی به شماره رنگ داره هر چی بالاتر بره رنگش روشن تر میشه

امتحان میکنم ببینم چی میشه توکل بخدا

پیشاپیش مبارکه😁