2777
2789
عنوان

دوست دارم بشینم

148 بازدید | 16 پست

دوست دارم توجمع ها بشینم حضور داشته باشم اما حرف نزنم از حرف زدن متنفرم دوست دارم واقعتیش تنهاباشم ازمردم زده شدم حالم از انسانها بهم میخوره چه بدشون چا خوب شون مشکل من چیه بنظرتون تنهایی رو خیلی دوست دارم 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هیچ مشکلی نداری منم دقیقا همینطورم

فکر میکنم همه بدن از ته دلم نشده به کسی باور کنم و حالمم از آدمایی که بقیع رو مسخره میکنن بهم میخوره حالم از هرچی انسانه بهم میخوره

من نمیدونم شما چجور آدمی هستی ولی ۹۹ درصد مردم خییییلی پوووچ و وقیح و راستش نفرت انگیزن برای من.. بخصوووص زنها.. زنها هزاااار پله بالاتر حال بهم زن هستن.. انقدر بدم میاد ازشون که هیییچوقت آرایشگاه نمیرم ...  متاسفانه کم رو هستم نمیتونم راحت به دخالتهاشون بگم به تو چه ولی واااقعا و از صمیییم قلبم بدم میاد از اکثر آدما   ..   چون خیییلی ظاهر بینن... و خیلی خود خواه...  و بین مردم دانش، اخلاق، منطق، مهربونی، و کلا چیزای خوب بی ارزشه و به جاش وقاحت و نفرت انگیز بودن واقعا شادشون میکنه...   موهام سفید شدن از اینکه مجبورم تنها نباشم و تحمل کنم... مادر خودم یکی از بدترینهاشون...😖😖😖😖

فکر میکنم همه بدن از ته دلم نشده به کسی باور کنم و حالمم از آدمایی که بقیع رو مسخره میکنن بهم میخوره ...

به خخخدا منم همینطورم...   چقدر انرژی دارن  وپیگیرن واسه اذیت کردن بقیه😢😢😢

میدونی من فکر میکنم هر کس به سهم خودش باید نسبت به چیزای حال بهم زن و اعصاب خورد کن بی اعتنایی کنه تشویق نکنه و ناراحتیشو نشون بده تا روشون کم شه لااقل... چقدر آدمای عمیقتر باید زجر بکشن😢😢😢

من نمیدونم شما چجور آدمی هستی ولی ۹۹ درصد مردم خییییلی پوووچ و وقیح و راستش نفرت انگیزن برای من.. بخ ...

بخدا تو خود منی همینطوره 

آاااای خخخداااا 😭😭😭😭

ببینا مثلا یکی میاد با من شوخی میکنه یا میگه دیوونه یا میگه هی کثافت یا فلان تو شوخی یا تیکه میندازه اما من مثله خرا نگاش میکنم هیچی بهش نمیگم اگرم رگم ناراحت میشه 

اره چیکار کنیم. فکر کنم برامون بده 

ببین من طاقچه رو نصب کردم توش کتاب میخونم... هر موضوعی که بخوای کتاب داره کلی کتاب هم میتونی با یه اشتراک بی نهایت رایگان بخونی...     بخدا فقط همون یکم روحیمو بهتر میکنه... بعضی سریالا رو فیلمها رو هم دوست دارم..   کاش درآمد درست و درمون داشتم یکم وقت بیشتری واسه خودم داشتم...      امیدوارم تو بتونی وقتتو اونجور که میخوای بگذرونی...    راستی اگه میتونی امگاسه بخور لااقل اینهمه فشار و اعصاب خوردی رو تحمل میکنیم یکم ذهنمون آروم شه😔😔😔

ببینا مثلا یکی میاد با من شوخی میکنه یا میگه دیوونه یا میگه هی کثافت یا فلان تو شوخی یا تیکه میندازه ...

دقیقا منم اینطورم حالا به شما اینجور کلمات میگن .. دختر همکلاسی من برای اینکه تحقیرم کنه خیلی واااضح از سن ازدواج بگیر تا پول و درارایی همه رو به رخم میکشید و من هیچی نمیگفتم...  راستش اصصصلا باورم نمیشد انقدر آدمها پست باشن و رذل و آشغال واقعی😣😣

دقیقا منم اینطورم حالا به شما اینجور کلمات میگن .. دختر همکلاسی من برای اینکه تحقیرم کنه خیلی واااضح ...

حداقل وقتی دونفر بهم دیگه شوخی میکنن باید جفت شون جنبه داشته باشن