2777
2789
عنوان

ینییی بهم دروغ گفته؟؟؟

271 بازدید | 25 پست

تاحالا شده دندون پر کرده باشید بعد دکتر بهتون ازون اسپری ها بده که بعدش بزنید؟؟

یکی گفت امروز دکتر بودم دندونمو پر کردم بعد اسپری داد بزنم ولی حس میکنم دروغ گفته و اصلا دندون پزشکی هم نرفته=//

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اسپری اش خواهرم میگف استفاده دیگه هم داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خب دروغ گفته باشه چرا اینقدر پیگیری و تاپیک میزنی از اینجا نمیفهمی دورغه یا راست

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
من خیلی دندون پر کردم تا حالا اسپری ندادن ولی دلیل نمیشه اون دروغ گفته باشه

اخه نصف روز نبود منم عصبی شدم ک چرا خبری نیست برگشت گفت دندون پزشکی بودم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
اسپری چی کجا ؟ من ذهنم کجا رفت😂😂😂چرا دروغ بگه حالا طفلی

دندوووووونننن😂😂😂

بنظرم خواسته بپیچونه و بهونه بیاره برا نبودنش 

چرا باید همچین دروغی بگه؟

نصف روز نبود اومد گفتم کجایی چرا خبر نمیدی و اینا برگشت گفت دندون پزشکی بودم الانم میگه دندونم بدتر شده خود دکتر بهم قرص داده و اسری سر کننده ها

آخه اسپری اش خواهرم میگف استفاده دیگه هم داره

جز سر کردن چه استفاده دیگه ایی هم داره؟

دندوووووونننن😂😂😂 بنظرم خواسته بپیچونه و بهونه بیاره برا نبودنش 

قرار داشتین؟ممکنه ،حالا چرا اصلا اسم اسپری بیاره؟🤔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂