2777
2789

بچه ها سلام.

میشه کسایی ک تجربه جراحی دارن میشه بگین قبل جراحی چکاری باید انجام دادپریود باشیم مهمه؟؟

و اینکه چ غذاهایی خوبه بخوریمو هر راهنمایی ک میدونید بگید لطفا

خدایا مارو معرفتت خیلی حساب کردیم. دشمن شادمون نکن💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شب قبل از عمل ب هیچ عنوان نباید قرص مصرف کنی حالا هر قرصی ک باشه نباید مصرف کنی و اینکه شام نباید بخوری اگ هم خوردی خیلی خیلی سبک باید باشه 

هرچی هم خوردی تا ساعت ۱۰ شب باید انجام بدی ۱۰ ب بعد حتی یه لیوان آبم نباید بخوری 

و اینکه قبل عمل حتما برو حموم چون یه هفته نمیتونی بخاطر بینیت بری حموم

بعد عمل صبا ناشتا ژله بخور به غضروف سازی کمک میکنه

مولتی ویتامین جوشان هم بگیر هرروز بعد صبحونه بخور عین سرم‌میمونه به ترمیم جای بخیه ام کمک‌میکنخ

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

پریودی ک فک نکنم تو عمل تتثیرس داشته باشه ولی بعدش چون یک هفته نقاهت داری از نظر پریودی اذیت میشی بزار بعد پریودت برو، بعدشم سوپ بخور اش بخور عدسی بخور چیزایی ک زیاد نیاز ب جوییدن نباشه بهتره، اناناش بخور زخمو زود ترمیم میکنه اب کرفس بخور برای کبوودی خوبه البته بدمزست میتونی یه دونه ام هویج اب بگیری بریزی توش خوب میشه، هر مسکنی ام نخور ممکنه خکنریزیت بیشتر شه از دکترت حتمن بپرس همین دیگه چی  خاصی نیست عمل من ک اصلنننن سختم نبوددد من دیگ روز دوم از سوم خسته شدم برنج له میکردم میخوردم😂آب گوشت و قلمم خوبه

سلام پیشاپیش مبارکه  پریودی مهم نیست ولی نباشی راحت تری 

قبل عمل کار خاصی نمیکنی خوده عملشم راحته مراقبته بعد عملت سخته ک باید مراقب باشی ضربه نبینه درست بخابی شستشوش بدی پماد بزنی کمپرس یخ خیلی مهمه من از لحظه ای ک از اتاق عمل اومدم کمپرس یه برام گذاشتم حتی شبش ک میخاستم بخابم بالاسرم بود خاهرم کمپرس میذاشت یه نقطه هم کبود نشدم فقط ورم داشتم اناناس میکس شده بخور با سوپو شیر موزو خرما همرو میکس کن