2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7395 بازدید | 145 پست
ای بابا💔 خانما از من به شما نصیحت هوای خودتونو داشته باشین واسه خرج کنین باشگاه برین لباس بخرین... ...

خانمه معلوم نیست چندتا زایمان داشته که اینجوری شده 

شوهر ش باید خانونشو بیمارستان و امکانات خوب برا زایمان میبرد 

یاباید هزینه عملشون میداد نه اینکه بره زن دوم بگیره 

یعنی چی مرسومه 😐 چ رسم مزخرفی  اگه اینطوریه باید دو شوهری بودن هم رسم باشه  تروخدا نگی ...

عزیزم من قصد ندارم قبح چیزی بریزه ولی داره میگه افغانی هستند خب فرهنگ اونها با ما فرق میکنه ،مثلا در عربستان با وجود پول و تحصیلات و امکانات طرف میره سه تا زن میگیره چون رسم زندگی اونها همین هست،مثلا ما ایرانی ها عید نوروز داریم چون رسم ما این هست ،ما که نمی تونیم برای بقیه تعیین تکلیف کنیم اگه زن اولش از شوهرش ناراحت بود پنج تا بچه نمیاورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐چه عجله ای بود ؟

نمیدونم  قدیم بود

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

عزیزم من قصد ندارم قبح چیزی بریزه ولی داره میگه افغانی هستند خب فرهنگ اونها با ما فرق میکنه ،مثلا در ...

واییییی فقط خدا به زنه ب زناشون صبر بده 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

همه بلوچ ها الان بچه زیاد نمیارن هم بخاطره شرایط اقتصادی هم بخاطره اینکع نسل های الان اعصابشون نمیکشه فقط بلوچ ها نیستن که زود ازدواج میکنن من اینجا خیلی از کاربرارو میبنم که 18سالشونه یا کمترن که ازدواج کردن و بلوچ هم نیستن  

چه سخت خدا صبرت بده ب زندگیت هم عشق و برکت بده  من کع خودم قصد ازدواج کلا زیر ۲۰ نداشتم تمام خ ...

اره تو تو اخر ۱۶سالگیم زایمان طبیعی کردم😂

برای رسیدن به ارزوهام صلوات بفرستین 🌖💜😔
اگع ۱۴ سالگی داییت عروسی کرده  پس زندایتت چند سالش بوده😐😐😐😐 باورم نمیشه

الان از مامانم پرسیدم داییم الان ۳۷ سالشه... ۱۴ سالگی ازدواج کرد پسر اولشم ۲۳ سالشه . بچه آخرشم ۴ساله

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

الان از مامانم پرسیدم داییم الان ۳۷ سالشه... ۱۴ سالگی ازدواج کرد پسر اولشم ۲۳ سالشه . بچه آخرش ...

مگه داییتو نمیبینی ؟

داییت چه جونه 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

ازنظرمن مقصرهمجنسای خودمونن که به همدیگه رحم نمیکنن ایرانی افغانیو وعرب ونمیدونم خارجکی نداره همگی انسانیم همگی هم احساس وشخصیت داریم همون اقایی که حق خودش میدونه چارتارسمی وچل تاصیغه ونمیدونم الی ماشالله دوس دخترو ببین زنش اگرتوفکرش به یکی دیگه فک کنه چه قیامتی به پامیکنه اگر اون ادمه حق داره غیرت داره مازناهم داریم.اگرواقعا نمیخوان طلاق بدن بعدبرن پای حجله ی یه نفردیگه منی که کشیدم منی که ازخودی خوردم میدرنم چقد دردداره

خانمه معلوم نیست چندتا زایمان داشته که اینجوری شده  شوهر ش باید خانونشو بیمارستان و امکا ...

خوب سنش بالاس عروس و دامادم داره 6 تا زایمان طبیعی داشته چند باری توی آرایشگاه دیدمش میگفت بعد نزدیکی خونریزی میکنم درد دارم مرد هم که سر در نمیاره چی به چیه پیش خودش گفته زنم سنش رفته بالا نمیتونه نیازامو برآورده کنه زنه هم مراعات جیب شوهرشو کرده و در آخر مرده هوس باز رفته زن جوون گرفته مدتها قایمکی بوده ولی چند نفر مرده رو دیده بودن تا به گوش زنش رسوندن الان مرده الکی بهش گفته زن دومو طلاقش دادم ولی زنه میگه الکی میگه چند روز یه بار میره ساعت 4 صبح میاد خونه