2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7395 بازدید | 145 پست
14??? 

آره زنشم ۱۰ سالی  بزرگتر از داییمه هست😐   زندگیه خوبی ندارن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

دایی من ۱۴ سالگی عروسی کرد. الان ۳۵ سالشه ۵ تا بچه داره ۴ تا پسرو یه دختر

اگع ۱۴ سالگی داییت عروسی کرده 

پس زندایتت چند سالش بوده😐😐😐😐

باورم نمیشه 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهان بیخیال ناراحت نباش ،برای اونا عادیه 

نه گلم برای مرداشون عادیه نه زنا.حقیقتا خیلیم سخته نمیدونید چه دردی میکشن اما بخاطر اینکه هیچ حمایتی از هیچ سمتی ندارن و از همون بچگی اجازه کار وتحصیل ندارن نمیتونن اعتراضی کنن:(

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگع ۱۴ سالگی داییت عروسی کرده  پس زندایتت چند سالش بوده😐😐😐😐 باورم نمیشه

زنداییم بزرگتراز داییمه....  کلا داییم صد بارم میخواست سرش زن دوم بگیره😐....

البته بیچاره زنش خییلی خوبه... 

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

منم ی نفرو میشناسم مال کشور افغانستان بودن

زنه بسیاااااار زیبا.پوست سفید و صاف.چشمها سبز.

۵ تا دختر داشت ی پسر ک اوتیسم بود.شوهره رفته بود زن دوم بگیره ک براش پسر بیاره ک شغلش ضایعاتی بود کمک دستش باشه

اتفاقا اونا هم سنشون زیر ۴۰ بود

زنداییم بزرگتراز داییمه....  کلا داییم صد بارم میخواست سرش زن دوم بگیره😐....  البته بیچا ...

😐😐😐چه عجله ای بود ؟

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
یعنی یه دختر 24ساله با پسر 14ساله برگاممم

ما که تا چند سال پیش نمیدونستیم.... شناسنامه زنشو دیدیم...

زنش زیاد پیر نشون نمیده

سخته بیشتر از اون چیزی ک فکرشو بکنی ولی از ۲۵ب بالا خوبه ازدواج برای کسایی ک پخته نیستن و چیزی حالیش ...

چه سخت خدا صبرت بده ب زندگیت هم عشق و برکت بده 

من کع خودم قصد ازدواج کلا زیر ۲۰ نداشتم تمام خواستگارا رو رد میکردم 

الان هم همینطورم اجازه نمیدم کسی بیاد خونمون 

ولی خب کلا خیلی درد سر داره دیگه بقول شما آدم باید آمادگی داشته باشه

سنت کم بوده بگردممم ۱۵ سالگی مثلا کار سنگین کنی و تحمل رابطه جنسی و اینا سخته