2777
2789
عنوان

چند تا کتاب خوب معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 97 پست
مرسییییییییی🤝🏻🩷 کتاب های من پیش از تو و.... دارم کامل، ملت عشق و کیمیاگر رو هم همینطور.

کیمیاگر روانشناسیه؟یکم بیشتر میگی ازش منم قصد خریدشو دارم

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا رو من خیلی دوست داشتم دنیای سوفی سمفونی مردگان کتابخانه نیمه شب عادت های اتمی خودت را به ف ...

فداتشم مهربووون.😍

یه چند تاشونو دارم مرسی بابت وقتی که صرف کردی🩷🤝🏻

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
آره باهات موافقم که حال آدمو به صورت مقطعی خوب میکنه.من زمانی که خوندمش خوشم اومد روم تاثیر داشت الا ...

سینوهه .کوری .اثر مرکب .والدین سمی .آدمهای سمی اثر مرکب و....

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ورونیکا تصمیم می‌گیرد بمیرد؟ اسم کتابه دیگه درسته؟

اره عزیز دلم

چه تاپیکت مفیید بود

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
ملت عشق...بامداد خمار...شوهر آهو خانم...چشمهایش ...حرمسرای قذافی...ربه کا

به جز ملت عشق اسم بقیه رو نشنیده بودم خواهر مرسییییی🩷

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
سه تا کتاب جدید گرفتم میخوام بخونم  بادام  عقاید یک دلقک  مغازه ی جادویی الانم ...

مرسی فداتشم🩷

عقاد یک دلقک و من خوندم خیلی چنگی به دل نمیزد واقعا شاید من با جون و دل نخوندم ولی خوندی توهم بگو ن ...

عقاید یه دلقک رو پی دی اف داشتم و بیشترش رو خوندم ولی چون پی دی اف بود تمومش نکردم ، کتاب باید فیزیکی باشه😂 دوست دارم تو کتابخونه م داشته باشم

و بنظرم فرد باید هر جور کتابی در زمینه های مختلف با نگرش های مختلف بخونه ، مثلا نوشته های آرتور شو پنهاور خیلی سنگینن ولی من چندتا خوندم و دارم 

من هم روانشناسی میخونم هم فلسفی هم انگیزشی و هم داستانی و رمان ، هر کدوم یه حرفی دارن برای گفتن و درسی داخلش نهفته س

فوق العادست کتابش تاریخیه درمورد شخصیت کوروش، فتوحاتش خدمت هایی که به ایران کرده و... 

واییییییی پس حتما میخونم چون علاقه دارم😍