2777
2789
عنوان

حاجت روایی

123 بازدید | 3 پست

به این کانال بپیوندید و برای حاجت های خود از سیده خانم ختم بگیرید
وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 7800حاجت روایی

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

این خانم کی هستن ک اینقدر اینجا تبلیغشون رو میکنه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
این خانم کی هستن ک اینقدر اینجا تبلیغشون رو میکنه؟

به کانال سربزنید متوجه میشید...... اونجا بهشون درمورد حاجت و مشکلات می گید ختم مناسببا اون رو میگن فقط گفتند لینک رو برای دیگران بفرستید اگر نفرستید حق الناس هست، هیچ هزینه ای هم نداره

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کانال سربزنید متوجه میشید...... اونجا بهشون درمورد حاجت و مشکلات می گید ختم مناسببا اون رو میگن ف ...

اهان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره