2777
2789

مادرم آرتروز زانو دارن و متاسفانه درد امونشو بریده چند تا دکتر گفتن باید عمل شه اما ما میخوایم تا میشه عملش نکنیم چون هم بیهوشی داره هم اینکه ممکن جواب نده عمل هم هزینش زیاد حالا شنیدم همچین روشی هم هست میخوام بدونم کسی تجربه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توضیح بدید اوزون تراپی چیه فقط برای زانو کاربرد داره؟

تزریق اوزون به مفصل علاوه بر تسکین درد با مهار آنزیم های خورنده مفصل از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند. اوزون هم نقش ضد درد و هم نقش احیا کننده دارد. اوزون با خواص ضد التهابی خود، درد مفاصل را بهبود می بخشد و همچنین تامین اکسیژن و جریان خون را بهبود می بخشد، از آسیب بیشتر مفاصل جلوگیری می کند و به بازسازی و ترمیم غضروف مفصلی کمک می کند.

• درمان آرتروز زانو و سایر مفاصل
  • کاهش التهاب و التیام و بهبود انواع تاندونیت، بورسیت و آسیب بافت نرم اطراف مفاصل.
  • رفع اسپاسم عضلانی و بهبود عملکرد اسکلتی عضلانی.
  • برای زخم های دیابتی
  • کاهش حجم دیسک های بیرون زده

اوزون مورد استفاده در پزشکی توسط دستگاه های مخصوص تولید ازن تولید می شود که اکسیژن را از منبع اکسیژن استخراج کرده و با غلظت مشخصی به ازن تبدیل می کند. ازن تولید شده توسط دستگاه توسط یک سرنگ کشیده شده و به آن ناحیه تزریق می شود.

شما اطرافتون کسی بوده که انجام داده باشه و جواب بگیره

بله عزیزم من مادر همسرم هم مشکل زانو داشت اما ما هم ترجیح میدادیم عمل نشن یکی از دوستانمون یه کلینیک بهمون معرفی کرد که تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود خداروشکر با جلسات فیزیوتراپی و سه بار تکرار تزریق اوزون نتیجه گرفت

واقعا چه عالی تهران هستین؟ کدوم کلینیک میرفتن

بله عزیزم تهران هستیم ، کلینیک سینوهه میرفتن توی شریعتی هست ، هم پزشکاشون بسیار با تجربه و حرفه ای هستن همشون کد وزارت بهداشت دارن ، هم تمام روش های درمانشون غیر جراحی هم اینکه از به روز ترین تجهیزات برای درمان استفاده میکنن

https://jamalypt.com/

آدرس و یا شماره کلینیک رو دارین بهم بدید

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com