2777
2789

دلمم میخواد جیغغغغ بزنم دلم میخواد بمیرم هر سال یه اتفاق بد یه دعوا هی دلمو به چیزای کوچیک خوش میکنم اما باز یه چی حالمو به اندازه ده سال بد میکنهه

میخواستم خودمو از بالا پشت بوممون پرت کنم اما باز ترسیدم خدا اون دنیا بیشتر مجازاتم کنه 😭💔نمیدونم چه گناهیی کردم خدا اینجور میکنه باهام نمازمو میخونم روز هامو میگیرم با نامحرم در ارتباط نیستم و...خدا خودت یا صبری بهم بده و کمکم کن یا جونمو بگیررر💔😭😭

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

چیشده عزیزم با آرامش توضیح بده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی دیدم بدتر بود دنیام ب کامش بود

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

همیشه با خودم فکر میکردم چرا بعصی ها به فکر خودکشی میوفتن یا تاپیک ها رو میخوندم میگفتم چرا اینا اینجورین چرا میخوان خودکشی کنن اما الان درکشون میکنمم خداا بهتون صبر بده و کمکتون کنهه💔

چیشده عزیزم با آرامش توضیح بده

از بچه گی تا حالا هی مامان بابام دعوا میکنن بزت و بشکن و اعصای خوردی و یا مامانم بخاطر ما کنار میاد یا میگه خودمو میکشم  چند ساله هفته دو سه بار خواب میبینم یا مامانم میخواد خودشو بکشه یا یا با هم دعوا میکنن کارشون به دادگاه هم کشید اما به خاطر ما مامانم کنار اومد امروز باز بحثشون شد دیگه کم آوردم مگه من چقدر گنجایش دارم بابا من فق ۱۸ سالمه😭💔

نشانه های افسردگی هست لطفا به روانپزشک‌مراجعه کنید ❣

تو رو خدا حالمو بدتر از این نکنید نیایید خب تاپیک💔🙏🏻

از بچه گی تا حالا هی مامان بابام دعوا میکنن بزت و بشکن و اعصای خوردی و یا مامانم بخاطر ما کنار میاد ...

بخاطر دعوا هاشون اضطراب و استرس گرفتی

میفهمم کودکیت سخت باشه خیلی درد میکشی

میفهممت عزیزم

ولی تو نباید کم بیاری و خودتو ببازی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
از بچه گی هیجا بدون پدر و مادرم یا یا بدون معلم و مربی نرفتم💔

خب یروز تعطیلی با پدر مادر برو یا با فامیل نزدیک راحت میشی خیلی خوبه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم
تو رو خدا حالمو بدتر از این نکنید نیایید خب تاپیک💔🙏🏻

عزیزم واقعا قصد جسارت نداشتم

مطمئن باش با دارویی که میده حالت خیلی بهتر میشه

راهکاری بهتر سراغ داری؟

خودم قبلا استفاده کردم از دارو و نتیجه گرفتم