2777
2789
عنوان

خانوما کمک

54 بازدید | 3 پست

دختر دوسالم خیلی جیغ میزنه و وقتی عصبی میشه خودشو پرت میکنه رو زمین و خودزنی میکنه.بنظرتون چکار کنم؟کلا خیلی شیطونه و خیلی باهوش.یه لحظه هم نمیشینه مگه اینکه گوشی بدم دستش باهاش بازی کنه در غیراین صورت مدام.شیطنت میکنه و به همه چیز دست میزنه.از روی مبل بارها پریده پایین و میپره.کلا خیلی تحرک داره.بنظرتون طبیعیه؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

من تو چنین مواردی پیشنهاد مشاور کودک میدم . چون هر اشتباهی تو دوران کودکی مساوی یه تروما تو زندگی بزرگسالی میشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بیش فعاله؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️