2777
2789

راه حلی دارین روماتیسمه انگار . دوبار ازمایش دادم نرمال بدد ولی علایم رماتیسمه . زانوهام ورم کرده😔😔چیکار کنم ورمش بخوابه خیلی بد شده ناراحتم خدایا .

حتی گردنم و پشتم و مچ پا و...

خواهش میکنم راه حلی دارین خدا خیرتون بده☹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی بهتر میشی ، هم آوودین بگیر بخور هم کورکومین، هردوش گیاهیه و عوارض نداره اگه بچه شیر نمیدی

ینی ورمش درس میشه😮خدا خیرت بده انشاءالله اثر کنه . چ مدت بخورم و کی بخورم ؟

سلام عزیزم چند مدته اینجوری شدی؟ این ورم ها دوطرفه و قرینه هست یا یکطرفه؟

هردوطرفه هس رماتیسمه انگار دکتر روماتولوژی رفتم ازمایشا نرمال بود عکس هم رفتم گف شاید رماتیسمه دارو میخورم ولی همچنان ورمام هس چرا درس نمیشه😔😔😔😔زانوهام خیلی ورم کرده . از یطرفم سرگیجه . خلط پشت گلو و اینکه کلا پشتم گردنم زیر گلوم صورتم و همه حای بدنم التهاب و ورم میکنه نمیدونم شاید از بخاطر سردی و بلغمه😔دلم گرفته دعا کن درس شم . دکتر دیگ میرم دعا کن چیزی حالیش بشه ورمام درس شه 😭

هردوطرفه هس رماتیسمه انگار دکتر روماتولوژی رفتم ازمایشا نرمال بود عکس هم رفتم گف شاید رماتیسمه دارو ...

خب اگه آزمایشت نشون نداده شاید چیز دیگه ای هست عزیزم 

مثلا خواهر من تب مالت بود آخر ویلچری شد تا فهمید اونم دانشجوی پزشکانی که میرفت تشخیص داد آخه تب مالت سه نوع آزمایش داره 

البته برای خواهر من دو طرفه نبود برای شما یه حالت خود ایمنی داره ظاهرا

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خب اگه آزمایشت نشون نداده شاید چیز دیگه ای هست عزیزم  مثلا خواهر من تب مالت بود آخر ویلچری شد ...

اره واس من هرطرف اینطوریه ولی تو ازمایش اینا نشون نمیده شاید علت التهاب چیز دیگ باشه نمیدونم 

ممنونم ازت عزیزم ❤

من یکی دوسال بود ک زانوعام ورم داشت و درد میکرد نمیتونستم راحت بشینمو پاشم کلی دکترو امپولو فیزیوتراپی خوب نشد 

یه بار دخترخالم گف بیا برات زالو بندازم خوب میشی

انداخت دیگ کاملا خوب شدم 

من یکی دوسال بود ک زانوعام ورم داشت و درد میکرد نمیتونستم راحت بشینمو پاشم کلی دکترو امپولو فیزیوترا ...

واقعا. خدا خیرت بده . دکتر طب سنتی رفتم گف غلبه بلغم داری برام بادکش درمانی و زالو اینا نوشت از ترسش نرفتم و داروهای گیاهی .

اگه بتونم ان شاءالله جواب بده .

واس شما علتش چی بود ورم زانوهاتون؟

من گردنم و پشتم و هرجایی استخون هست التهاب دارم صورتم . دستام و مچ دست و پا .

نمیدونم سردی کرده چی

واقعا. خدا خیرت بده . دکتر طب سنتی رفتم گف غلبه بلغم داری برام بادکش درمانی و زالو اینا نوشت از ترسش ...

والا هر دکتری یه نظر میداد اکثرا ورزش میدادن ک انجام بدم ولی زالو معجزه کرد 

منم خیلی میترسیدم میگفتم بمیرمم نمیندازم ولی اینقدر دردام طولانی شد ک حاضر بودم هرکاری بکنم 

شمام امتحان کن ضرر ک ندارع عزیزم انشالله خوب بشی

واقعا. خدا خیرت بده . دکتر طب سنتی رفتم گف غلبه بلغم داری برام بادکش درمانی و زالو اینا نوشت از ترسش ...

دکتر بمن میگف مایع بین مفصلام از بین رفته 

یه دکتر دیگ میگف ماهیچه هام ضعیف شده

دکتر بمن میگف مایع بین مفصلام از بین رفته  یه دکتر دیگ میگف ماهیچه هام ضعیف شده

😍😍ممنونم ازتون . ان شاءالله ک درس شه توکل بخدا .

خیر ببینین ان شاءالله .