2777
2789

سلام 

راستش من و یه اقا با هم  در ارتباط بودیم 

تو تاپیک های قبلم راجب اون اقا گفتم 

مرد موقری بودن و شرایط خوبی هم داشتن 

منم بهشون علاقه مند بودم 

اما به دلایلی که شاید تقصیر من بود جدا شدیم 

دفعات مختلفی با هم به مشکل برمیخوردیم که ایشون خودشون پا پیش میزاشتن 

من این دفعه پا پیش گذاشتم و اظهار ندامت کزدم 

اما اقا گفت «من ادم رکی هستم 

تو دختر خوبی هستی با احساس و مهربونی که خیلی ارزشمنده 

خانواده محترمی داری که خیلی مهمه 

و فرهنگی و شاغلی که بزای خانوم  خیلی خوبه 

و منم شرایطتو واقعا خیلی قبول دارم در حال حاضر اختلاف نظر بینمون زیاده  ولی بزار ببینیم سرنوشت مارو بهم نزدیک میکنه یا نه…» 

حس میکنم ازم قطع امید کرده  ولی شایدم این طور نیست به هر حال دیگه با هم ارتباط نداریم …

حالا امروز یه خانومی واسه داداششون به مامانم زنگ شدن شرایط داداششون هم گویا خوب بوده (مادیات و خونه و ماشینه و اخلاقیات و….)

خیلی هم اصرار دارن که بیان 

و من رو هم دیدن اما منم اون اقا همو ندیدیم 

مامانم میگن بزار بیان و ….

شزایط خیلی گنگی دارم …تو بد وضعیتی گیر کردم‌

دوسش دارم اون ادم‌رو…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بزار بیان خواستگاری 

شاید علاقه مند شدی بهش 

شاید اون یکی اومد جلو( شرایطت مثل شرایط قبلن منه)

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

دنبال آدمی که دوسش داری نرو 

دنبال آدمی باش که دوستت داره

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
خاستگار بیاد. فوقش میتونی به اون آقا بگی من خاستگار دارم و بهتره تکلیف رابطمون رو تعیین کنیم. 

احساس میکنم وقتی این حرفو بزنم حرمت خیلی چیزا میشکنه …ضمن این که آبان ارتباطی نداریم خب