2777
2789
عنوان

به نظرتون این خواستگارو اجازه بدم بیام ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج با اون آقا که در ارتباط بودی ریسک خطر خیلی بالایی داره چشمات رو باز کن بعد مردهایی که با دختری در ارتباطن خیلی نمی‌پسندن با اون ازدواج کنن برای ازدواج دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده هستن . اونا که سنتی هم اومدن بزار بیاد اگه تو اولین دیدار دلت لرزید و ازش خوست اومد برو جلو سنتی هم خوبه ولی بازم چشمات رو باز کن خوب بشناس عاشق نشو که کور میشی بعدی که دیدی خوب بود عاشق شو و دوستش داشته باش .

تو یه بار پا پیش گذاشتی واون آقا گفته نه...اینکه گفته بزار ببینم سرنوشت چیکار میکنه حرف مفت بوده برای اینکه نگهت داره تو ذخیره ببینه بعدا چی میشه...وگرنه از نظر اون تموم شده س...به خواستگارت بگو بیاد...

تو یه بار پا پیش گذاشتی واون آقا گفته نه...اینکه گفته بزار ببینم سرنوشت چیکار میکنه حرف مفت بوده برا ...

آره دقیقا. مردا همیشه چند تا زاپاس دارن تا واسه برگشت پل رو خراب نکرده باشن. 

ازدواج با اون آقا که در ارتباط بودی ریسک خطر خیلی بالایی داره چشمات رو باز کن بعد مردهایی که با دختر ...

ممنون ولی راستش نه اصلا مدل تربیتی اون اقا این مدلی نیست راستش ما هر دو ازدواج سنتی رو زیاد قبول نداشتیم 

و رابطه رسمی هم داشتیم و صرفا بزای ازدواج 

اصلا حتی یه ذره زمینه خوشگذرانی و سو استفاده اون اقا فراهم نبود 

بزار بیاد دوس داشتن چیه تو این دورع زمونه...موقعیت بسنج هرکدوم خوب بود برو

من نمیتونم دوست داشتن برام مهم نباشه 

زندگی بدون علاقه صرف شزایط خوب اخه …..

گرچه من تو افکار خودم همیشه ملاک ها و معیار هایی دارم

ممنون ولی راستش نه اصلا مدل تربیتی اون اقا این مدلی نیست راستش ما هر دو ازدواج سنتی رو زیاد قبول ندا ...

از نظر بیشتر مردها ارتباط قبل ازدواج فقط برای خوشگذرونی و سو استفاده هست اگه هم موقعیتش پیش نیاد همیشه حالت قهر و دعوا دارن و می‌خوام برن گم بشن

ممنون ولی راستش نه اصلا مدل تربیتی اون اقا این مدلی نیست راستش ما هر دو ازدواج سنتی رو زیاد قبول ندا ...

همه شون همینو میگن تا بتونن به خانوما نزدیک بشن. بعد که خوب نزدیک شدن و طرف رو به خودشون وابسته کردن میرن دنبال فتح قلب بعدی.