دو تا همکار خانوم داره با یکیشون که قبلا همکلاسیش هم بوده صمیمیه( البته با احترام و کنترل شده و حد و مرز مشخص) خانومه خودش همسرم وفرزند داره از همسرم شیش سال بزرگتره از منم ده سال... مذهبی هم هست همسرمم همینطور... منم باهاش گه گداری در ارتباطم توی فجازی... یه بارم از طرف محل کار همه همکارا با خانواده هاشون رفتیم سفر.. یه بارم خونه خانومه رفتیم... خانوم خییلی خوبیه منم دوسش دارم واقعا خیلی محترمه... ادامه شو الان تایپ میکنم
پروفایلتون عکس خانومیه ک تو جام جهانی ی بازیکن مراکشی ازش خواستگاری کرد😂
اره ولی خودم نمیدونستم کیه کاربرا بهم گفتن😂
میشه برای خوشبختیم صلوات بفرستی 💚 نه تو می مانی نه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی. به حباب نگران لب یک رود قسم کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند💙☃️❄️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسرم چند باری از خانومه تعریف کرده بود واسم که خیلی توانمند و فعاله و اینا...حالا من یه بار رفتم توی گوشی همسرم فضولی که ایکاش دستم میشکست نمیرفتم چون از اون موقع حالم بده دیدم خیلی ازش تعریف کرده مثلا شما به عنوان خواهر بزرگتر جایگاه متفاوتی دارید یا چقد خوبید شما.این اخلاقتون چه خوبه... یا مثلا خانومه خود کم بینی داره هی تواضع میکنه بعد همسرم بهش گفت نه فلان اخلاقتون خیلی خاص و فوق العاده س... یا مثلا
همسرم چند باری از خانومه تعریف کرده بود واسم که خیلی توانمند و فعاله و اینا...حالا من یه بار رفتم تو ...
البته من به همسرم کااملا اعتماد دارم و حتی به اون خانوم از همسرم بیشتر اعتماد دارم... خود همسرم هم خیلی رکه چون خودش گوشیو داد دستم گفت برو هرچیو میخوای چک کن چیز پنهونی ندارم....