2777
2789
عنوان

شوهرم از همکار خانومش تعریف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6655 بازدید | 136 پست
پروفایلتون عکس خانومیه ک تو جام جهانی ی بازیکن مراکشی ازش خواستگاری کرد😂

اره ولی خودم نمیدونستم کیه کاربرا بهم گفتن😂

میشه‌ برای خوشبختیم صلوات بفرستی 💚 نه تو می مانی نه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی. به حباب نگران لب یک رود قسم  کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت   غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند💙☃️❄️                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم چند باری از خانومه تعریف کرده بود واسم که خیلی توانمند و فعاله و اینا...حالا من یه بار رفتم توی گوشی همسرم فضولی که ایکاش دستم میشکست نمیرفتم چون از اون موقع حالم بده دیدم خیلی ازش تعریف کرده مثلا شما به عنوان خواهر بزرگتر جایگاه متفاوتی دارید یا چقد خوبید شما.این اخلاقتون چه خوبه... یا مثلا خانومه خود کم بینی داره هی تواضع میکنه بعد همسرم بهش گفت نه فلان اخلاقتون خیلی خاص و فوق العاده س... یا مثلا

همسرم چند باری از خانومه تعریف کرده بود واسم که خیلی توانمند و فعاله و اینا...حالا من یه بار رفتم تو ...

همکار باشن چرا باید ب هم پیام بدن اونم غیر کاری ؟!! شوهرت مگه روانشناسه؟! یا مسیول ایجاد اعتماد ب نفس بقیه؟!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
همسرم چند باری از خانومه تعریف کرده بود واسم که خیلی توانمند و فعاله و اینا...حالا من یه بار رفتم تو ...

گلم برین به شوهرت😑🙄شیفته طرف شده براش شده الگو و حسرت حتما گاهیم با خودش میگه کاش زن من اینقدر فعال و فلان بود

سر راهت یه صلوات برای سلامتی نینیم میفرستی❤️🌱😇

البته من به همسرم کااملا اعتماد دارم و حتی به اون خانوم از همسرم بیشتر اعتماد دارم... خود همسرم هم خیلی رکه چون خودش گوشیو داد دستم گفت برو هرچیو میخوای چک کن چیز پنهونی ندارم....

همین الان جلوشو بگیر خواهر بزرگتر چیه دیگه هیچ کسی نامحرم محرم نمشه

اکثر خیانتا از همینجاها شروع شده تحسین ودردودل و ....

تورو خدا پاشو ببر با شوهرت حرف بزن البته قبل صحبت باهاش برو مشاوره

سر راهت یه صلوات برای سلامتی نینیم میفرستی❤️🌱😇