2777
2789
عنوان

نی نی یار ۵

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 41 پست
جآنی هم تعلیق شد؟؟ مو مشکی مهدیه اس دیگ همون ماهشم فک کنم البته چند روزه تعلیقم خبر ندارم

رفته بود کربلا تازه اومده اره مهدیه خیلی ناراحت شد دیدی حرفشم پیشه مزده خیلی دوسش داره خدایی دخترخوبی هم هست  خیلی غصه خورد ایلارو مزده رو هاله رو تک کرد گفت دربیارن ازبعلیقی ایلا گفت نمیشه حالا با یه شماره دیگه بیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته بود کربلا تازه اومده اره مهدیه خیلی ناراحت شد دیدی حرفشم پیشه مزده خیلی دوسش داره خدایی دخترخوب ...

آخی..

ن والا میتونم بیام ولی حوصلش ندارم جو خوبی تداره از مژده هم خوشم نمیاد‌...

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ۹۹ بود تعلیق شد !😁
اره خیلی دلم سوخت حتی اگه مقصرم باشه درست نیست

کلا اینطوری آن ی چی بگی هی تایپک میزنن و گیر میدن بت...سایتش جو خوبی تداره کلا..

من اینجارو بیشتر دوست دارم با تستچی

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ۹۹ بود تعلیق شد !😁
تاپیک اخرمو بخونین شرکت هم نکنین همش سیاسی میشه خیلی ها لغو شدن

چشم عزیزم

ممنون

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم
عهههههههههههههههههههههههههههه تو رونیا هستی     من کاربریتو دیده بودم

بله خودمم گلم

منم شما روقبلا دیده بودم

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

🥴عهههه   من ۴ تا کاربری دارم   فعلا دوتاش تعلیقه🤦🏼‍♀️😐    

ان شاءالله اونام برگردن.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)