2777
2789
عنوان

نی نی یار ۵

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا زیاد نمیام ولی بخاطر تو چند دفه اومدم پیدات نکردم برام فرقی نداره اینجا یا اونجا 

پس اینجام بیا برا من بیشتر 😐😭😔🤣

تنهام نزار مامان😔🤌💔🐌

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ۹۹ بود تعلیق شد !😁
اره دیدم ب صورت خاموش..  والا نمد ولی این جانی هم الکی میپره ب آدم ی سری ب من پرید😐🐌

اره بامنم امروز  داشت دعوا میکرد گفتم شوخی کردم 

ولی دلم براش سوخت مادر اون حریف چندتا زن نمیشع هرچی باشه بچس 

اردیبهشتم ناراحت شد تا الان یبار توسایت دیدمش

اره بامنم امروز  داشت دعوا میکرد گفتم شوخی کردم  ولی دلم براش سوخت مادر اون حریف چندتا زن ...

ولی اره زود رنجه من دهن ب دهنش نزاشتم چون میفهممش و خب اشتباهه ک یهو چند نفر میریزن سر یه بدبخت..

جون باهم دوستش ..

اره بامنم امروز  داشت دعوا میکرد گفتم شوخی کردم  ولی دلم براش سوخت مادر اون حریف چندتا زن ...

شما ک خدایی شعور بالایی دارید ....برعکس بیشتر کاربرا

پس اینجام بیا برا من بیشتر 😐😭😔🤣 تنهام نزار مامان😔🤌💔🐌

میام فرقی نمیکنه 

اسم دختر مومشکس چیه بهم گفته ولی یادم رفته 

خیلی ناراحت بود با جانی هن دعواش شد جانی فت حتما کاری کرده تعلیق شده انم ناراحت بودبحثشون شد

میام فرقی نمیکنه  اسم دختر مومشکس چیه بهم گفته ولی یادم رفته  خیلی ناراحت بود با جانی هن ...

جآنی هم تعلیق شد؟؟

مو مشکی مهدیه اس دیگ همون ماهشم فک کنم البته چند روزه تعلیقم خبر ندارم

نه مادر من شماهارو دوس دارم اونا میگن بچه نباشه شماها نوجوان هستید بچه که نیستید 

🤩🤩🤩

اره دقیقا ببین الان همین مژده رفته خصوصی های منو خونده بی شعور...ب چه حقی این کارو میکنه اخههه