2777
2789
عنوان

نی نی یار ۵

402 بازدید | 41 پست

سلام.وقتتون بخیر.میشه لطفا بگید به چه دلیل کاربری قبلیم برنگشت ؟

بدون اخطار لغو شدم

اولین بارمم بود.

کاربریم قدیمی بود.

منتظرپاسختون هستم.

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

کاربری قبلیم : @رونیا83

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا پاسخ بدید.

این همه ادم تاپیک خودکشی میزنن اونوقت چرا من تعلیق شدم اونم بدون اخطار ؟

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_پنج     لطفا پاسخ بدید. این همه ادم تاپ ...

سلام هر کس تاپیک زده خودکشی میکنم یا کردم لغو شده واسه همیشه و دیگه فعال نمیشه شما هم بار اول نبود دیده بودم دوستاتون خیلی باهاتون حرف زده بودن ولی در اخر تاپیک خودکشی زدین من تاپیک هم دارم بخونین هر کس بزنه بار اول تاپیکشو میبندم بار دوم خودشو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هر کس تاپیک زده خودکشی میکنم یا کردم لغو شده واسه همیشه و دیگه فعال نمیشه شما هم بار اول نبود د ...

نی نی یار جان من میدونم اشتباه کردم تکرار نمیکنم دیگ تایپک ممنوع نمیزنم میشه لطفا اون کاربری ام رو وصل کنید؟

خواهش میکنم عاجزانه..💕🐌

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ۹۹ بود تعلیق شد !😁
سلام هر کس تاپیک زده خودکشی میکنم یا کردم لغو شده واسه همیشه و دیگه فعال نمیشه شما هم بار اول نبود د ...

نی نی یار 5 چرا همه ی تاپیکای طلا و سکه رو میبندی عزیزم؟

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

سلام نی نی یار کاش میشد این حس ششم ها رو  هم ببندید 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

منکه ندیدم خیلی ها لغو بشن و کاربری هست که همش حرفای ناامید کننده و خودکشی میزنه ولی همچنان هستش.کاری باهاش ندارم ولی در گفتم که بدونید...

بنظرتون کل افراد سایت تاپیک هاتون رو میبینن ! شاید مزاجعه نکنن به تاپیکاتون و نبینن‌

من شب تعلیق شدم احتمالا توسط نی نی یار شب بوده و اصلا اخطاری هم ندادن‌...دفعات قبلشم نه اخطاری دیده بودم و نه تاپیکم بسته شده بود.که بخوام متوجه شده باشم.

نی نی یار جان من میدونم اشتباه کردم تکرار نمیکنم دیگ تایپک ممنوع نمیزنم میشه لطفا اون کاربری ام رو و ...

نمیشه با گزارش حذف شدین واسه همیشه هست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نمیشه با گزارش حذف شدین واسه همیشه هست

اگه نمیشه ک هیچی 

ولی قول میدم قوانین رو رعایت کنم ازتون خواهش میکنم ؟

خیلی لطف میکنید اگه برام بازش کنید 😔💔

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ۹۹ بود تعلیق شد !😁