2777
2789

خانمی خواب دیده شوهرش باخانم مسنی که چند سالپیش ازدنیا رفته داشته ازپشت نزدیکی میکرده جلو چشم زنش درصورتی که قبل اون میخاسته با همسرش باشه ولی گفته که اول اون واون خانم توهمون خواب پیشخودش گفته دیگه از شوهرم تمکین نمیکنم

خواب عجیبیه من تعبیر خواب نمیدونم گفتم با دوستای نی نی سایتی مطرح کنم شاید به جواب برسیم.  مرسی

ان شاءالله خیره 

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب نزدیکی اونم با مرده حاجت روایی هس 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

والا میگن تو خواب باید روحت با روحت اونی که می بینی باید اتصال برقرار کنن تا خوابشو ببینی  الا ...

روح هام اوضاشون خرابه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

معمولا خواب نزدیکی خوبه ولی از پشت و نمیدونم در ضمن مونده اون زن محرم باشه یا غریبه هر کدوم تعبیر دا ...

اون زن میشه زن عموی مادراون خانم که ای خوابو دیده 

قطعانامحرم بوده وشوهر این خانوم اصلا شاید دوبار اونو وقتی زنده بود دیده واصلا نه یادشه ونه هیچ وقت حرف اونو زده حدود6سالپیش ازدنیا رفت

این خواب خیلی براش عجیبه

نزدیکی تعبیر داره.ولی من درست متوجه نشدم چی گفتید

اول قرار بوده باخانومش باشه بعد گفته اول با اون بعد باتو 

که جلو چشم زنش اینکارو کرده

من میدونم مردخوبو سر به راهی خودش براش سواله چرا این خوابو درمورد شوهرش دیده