2777
2789
عنوان

دوستان کسی میتونه این خوابو تعبیر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست
اول قرار بوده باخانومش باشه بعد گفته اول با اون بعد باتو  که جلو چشم زنش اینکارو کرده من میدو ...

یه سوال دیگه خانوم خود اون آقاهه گفته دیگه ازشوهر خودم تمکین نمیکنم؟؟؟

یه سوال دیگه خانوم خود اون آقاهه گفته دیگه ازشوهر خودم تمکین نمیکنم؟؟؟

توخواب وقتی اینکارو دیده همونجا پیش خودش گفته دیگه بهش تمکین نمیکنم 

بعد ازایفکر بلافاصله ازخواب بیدارشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توخواب وقتی اینکارو دیده همونجا پیش خودش گفته دیگه بهش تمکین نمیکنم  بعد ازایفکر بلافاصله ازخو ...

ببخشید این سوالو جواب بده اون‌ پیره زنه آشنا بوده یاغریبه؟؟؟

زن عموی مادر اون خانمی که این خوابو دیده ولی شوهرش اصلا اون خانمو یادش نیست

منفعت وحاجت روایی هستش.ولی فردا شب بهم‌یاد آوری کن تا دقیقا بهت بگم.یادآوریم کن حتما

منفعت وحاجت روایی هستش.ولی فردا شب بهم‌یاد آوری کن تا دقیقا بهت بگم.یادآوریم کن حتما

مرسی ازوقتی که گذاشتی

خوب دوست گلم اگه امشب میگفتین خیلی خوب میشد فرداشب سرم شلوغه ممکنه منم یادم بره 

حالا اگه تونستین امشب برام بگین ممنون میشم

بازم مرسی

شوهرش از راه گناه به یه مال و سرمایه میرسه ،قبلا می‌خواسته رو زن خودشم امتحان کنه منظورم اینه که می‌خواسته از زنش یه پولی بکنه بعد منصرف شده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من