2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چی کار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو حتما خیلی مورد اعتمادی که تونسته بهت اعتماد کنه جدی جدی بهت تبریک میگم که انقدر شوهرت بهت اعت ...

شوهرم هم خودش کشش به خانواده خودش آنچنان نداره. ولی منم تمام تلاشمو میکنم اونا از مسائل خونمون باخبر نشن.

چه خوب که دنبال پولش نیستی

گرفتم منظورتو

نمیخوای شخصیت و شانت بیاد پایین

بنظرم روابطت رو باهاش سر و سامون بده ولی اشاره ای به ماشین نکن

شاید خودش پشیمون شد

نشد هم به یه ورت

خودتو بخاطر یه ماشین کوچیک نکن

اینجوری بعدا خودش پشیمون میشه

خب الان اونا هم هی میخوان بگن چی شد چی نشد‌. عزیز باید خیلی رو افکار مرد کار کرد و مرد هم زیاد کشش ب ...

اره دیگه اگه خونوادش خوب بودن میگفتن به نام خانمت کن زن فقط باید وقتی ندارن باهاشون بسازه ؟

گناه من سادگی بود .
چی کار کنم آخه دستم جایی بند نیست فقط باید بشینم دعا کنم پشیمون بشه.

دعا چیه آخه. همینجوری الکی بگو سرم درد می‌کنه و سر حرف و باز کن باهاش. دو تا کلمه حرف مفتم زد جوابشو نده. به قول دوستان جوری رفتار کن که متوجه این کارش نشدی 

مردای اسخل ماهم الان داریم ماشین سنگین میخریم شوهرم میگ ماشین سواریمونو میزنم ب نامت ولی اونو ن بنام خودم ن بنام تو 

میگه یه وقتی مشکلی پیش بیاد با صاحب ماشین کار دارن تو گیر میفتی 

درحالی ک ماشین دست خودمونه 

دیگه اعصابم نمیکشه خانواده درستی هم نداره 

اره دیگه اگه خونوادش خوب بودن میگفتن به نام خانمت کن زن فقط باید وقتی ندارن باهاشون بسازه ؟

آره به خدا اول ازدواج هیچی نداشت الان که به جایی رسیده مامانش میگه ک و ن بچم پاره شده تو چی کار کردی ولی دخترای خودش هر چی داشته باشن از قنیمت دونی دختراشه همش به من میگه تو کاری نکردی پسرم زحمت کشیده.  

بآبان که انقدر خوشحال تو پوست خودش نمی گنجه ماشین ۸۰۰ ملیونی کم نیست میخاد به نامش کنه.

اونوقت اگه خدایی نکرده باباش جوری شد میخواد چیکار کنه باید بشینه ببینه چیجوری مالش تقسیم میشه دیدم که میگم

آره به خدا اول ازدواج هیچی نداشت الان که به جایی رسیده مامانش میگه ک و ن بچم پاره شده تو چی کار کردی ...

تو چیکار کردی؟! یعنی زن هیچ‌کار نمیکنه!!! بخدا من که به شخصه از جانم مالم همه چیزم برا زندگی مشترک گذاشتم. قطعا شما هم همین بودی که پیشرفت کرده