2777
2789
عنوان

دماغ عملیا میاین؟

285 بازدید | 16 پست

بچه ها کیا تازگی ها عمل کردن اسم‌پزشکتون رو میگین؟و راصی هستین یا پشیمون 

اگه پشیمون هستین پیش کی دوس داشتین عمل کنین؟

راستی دکتر تویسرکانی و صفدریان چطورن؟

من عمل کردم فروردین میشه یکسال....راضی ام 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می بخشید پیش کی عمل کردین؟

دکتر زرین قلم 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

فقط اگه میخوای عمل کنی نیمه فانتزی کن من طبیعی کردم پشیمونم تغییرنکرده

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

فقط اگه میخوای عمل کنی نیمه فانتزی کن من طبیعی کردم پشیمونم تغییرنکرده

ممنون که گفتین،آره منم اول میخاستم طبیعی باشه حالا میگم‌نیمه فانتزی بگم با قوس ملایم خیلی سربالا هم‌نمیخام