2777
2789
عنوان

راهکار برای ریزش ورشد مو🥺💔

279 بازدید | 22 پست

سلام خوبین تروخدا هرکی راهکار یا شامپوی یا داروی برای رشد وریزش مو کیدونه بگه موهام خیلی ریزش کردن خیلی ممنون میشم نظراتتون رو بگین

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4072587&slug=موهای-منعکس&postId=272256315این تایپیک رو کامل بخونید ان شالله کمکتون میکنه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی پرپشت ارثیه ریزش مو هم علت داره یا با شامپو درست حسابی نمیشوری یا همش نرم کننده میزنی

من موهام خیلی پرپشت بوداما شش ماه خاک توسرم ازشامپوی کراتین استفاده کردم چون تعریف دادن خوبه وفلان هووووف

اسم شامپوت؟

شامپوم اسمش TRESemmé روش نوشته کراتین شامپو خارجیه🥺🥺🥺😭😭💔💔شش ماه زدم حالا یگه موی واسم نبود اولش موخوره گرفت کوتاه کردم خوب شد الان شوره زده وریزش دارممم

شامپوم اسمش TRESemmé روش نوشته کراتین شامپو خارجیه🥺🥺🥺😭😭💔💔شش ماه زدم حالا یگه موی واسم نبود او ...

شامپوی ماوئی بخر مدل آبرسان 

اگه ریزش مو داری از روغن اصل رزماری برای کف سر استفاده کن 

از سایت زیمالب بخر خیلی با کیفیته روغن هاش

موهام چربه ابجی

ببین منم موهام چربه یه مدت داشتم کچل میشدم شامپو سریتا برای موهای چرب خریدم قشنگ باناخن پوست سرم روهمه جاش رومیشورم آخه چربی من چسبیده به سره الان موهام خیلی پرشده کاملا تمیز پوست سرتون روبشوروبعد شاهد رویش موهات باش گلم شامپو سریتابرای موهای چرب عالیه

شامپوم اسمش TRESemmé روش نوشته کراتین شامپو خارجیه🥺🥺🥺😭😭💔💔شش ماه زدم حالا یگه موی واسم نبود او ...

شوره هات چسبیده به سرته باناخن بشور اولین بار هرچی موی الکی تو سرت میریزه بعد دیگه قطع میشه بعدش برام دعا کن من خودم چندسال درگیر بودم کامل کچل شده بودم تا باناخن میشینم زیر آب پوست سرمو تمیز میکنم آروم میکنم که موهام کنده نشه شامپو سریتا برای موهای چرب بخر ....آخه شامپوهای کراتین دارهمه ی مو رومیریزه دیگه هیچ وقت نزن

ببین منم موهام چربه یه مدت داشتم کچل میشدم شامپو سریتا برای موهای چرب خریدم قشنگ باناخن پوست سرم روه ...

اهان پس باید یه شامپو هم بگیرم وبعدش خوب خوب باناخن موهاموتمیزکنم ممنونم گلم الهی به هرچه تودلته برسی